Profesja: Wojownik
Nick: s1 Boing, Bless, P2K
Level: 200
Wysłany: 31-03-2013, 18:22
GM'owie mają swoje obowiązki, wejdą raz na parę dni, ale wszystkie sprawy raczej rozpatrzą. Poza tym najpierw mieliście pretensje do Nimfo, że się ,,zbytnio angażowała w pracę i to dosyć nieudolnie''. Jak przestała, to macie problem, że GM'owie nie pracują. Ludzie ogarnijcie się! Chociaż na święta ^^
GM'owie mają swoje obowiązki, wejdą raz na parę dni, ale wszystkie sprawy raczej rozpatrzą. Poza tym najpierw mieliście pretensje do Nimfo, że się ,,zbytnio angażowała w pracę i to dosyć nieudolnie''. Jak przestała, to macie problem, że GM'owie nie pracują. Ludzie ogarnijcie się! Chociaż na święta ^^
Stary co ty pieprzysz zgłaszałem mnóstwo spraw 2 graczy świat 1 ciągle jeden drugiemu sprzedaje przedmioty za 10 razy średnia. Później 1 sprzedaje 100 elków drugiemu w eterni za 60kk limit a ten mu w obozie za 110 i czy to nie jest celowe przekazywanie złota i wykorzystywania błędów a po 2 allegro setki kont na sel nawet już nicki podają nikt tym się nie zajmuje ja mam do wielu gm żal ale wiesz kurde za co za to ze np dali mi multi o ono nie było moje było to konto kumpla i gm zniknął o to kurde mam żal
GM Bicek - codziennie widzę go choć 1h w Lange na s3.. więc co ty pierdzielisz Pay2Kill za głupoty?
Spamowałem czat, żeby przeczytał PW - brak reagowania.
Zrobiłem temat na forum 4 dni temu - brak reagowania.
A na Mf3 wszyscy się świetnie bawią, dziwi mnie dlaczego mają tu posadkę GM skoro mają to gdzieś
[ Dodano: 01-04-2013, 11:18 ]
Cytat:
oj tam dajcie żyć chłopakowi
ManiakMFo, a pierwszy w poście już nicki jego podajesz.
GM Bicek - codziennie widzę go choć 1h w Lange na s3.. więc co ty pierdzielisz Pay2Kill za głupoty?
Spamowałem czat, żeby przeczytał PW - brak reagowania.
Zrobiłem temat na forum 4 dni temu - brak reagowania.
A na Mf3 wszyscy się świetnie bawią, dziwi mnie dlaczego mają tu posadkę GM skoro mają to gdzieś
O to chodzi przy każdym naborze na gm startuje próbując się dostać mam predyspozycje myślę ze przynajmniej w tygodniu 6-7 h poświecił bym roli GM nie mówi ze co dzień po godzinie bo nieda się tak w sobotę można nadrabiać i niedziele każdy kto mnie zna wie ze dzień w dzień gram
święta są, a wy wymagacie od nas gm'owania? nie bądźcie śmieszni..
Cytat:
Stary co ty pieprzysz zgłaszałem mnóstwo spraw 2 graczy świat 1 ciągle jeden drugiemu sprzedaje przedmioty za 10 razy średnia. Później 1 sprzedaje 100 elków drugiemu w eterni za 60kk limit a ten mu w obozie za 110 i czy to nie jest celowe przekazywanie złota i wykorzystywania błędów
sprawa tysiąc razy wałkowana. aukcje w limicie nie są karane.
Cytat:
ja mam do wielu gm żal ale wiesz kurde za co za to ze np dali mi multi o ono nie było moje było to konto kumpla i gm zniknął o to kurde mam żal
gadanie typu "to konto kolegi/brata/wujka/dziadka" jest chyba najpopularniejszą wymówką na multi. były dowody? jest ban. nie zgadzasz się z tym? pisz zażalenie. GM nie odpisał? pisz zażalenie na forum. nie łamiąc oczywiście tego:
Kod:
2.16.1. Zgłaszanie dozwolone jest tylko w wyjątkowych sytuacjach (tj GM nie odpowiada przez dłużej niż 1 tydzień).
więc chyba wystarczy już narzekań.. zgłosiliście raz przewinienie? wystarczy. GM zobaczy, osądzi i podejmie odpowiednie kroki. nie przyspieszycie tego..
ja mam do wielu gm żal ale wiesz kurde za co za to ze np dali mi multi o ono nie było moje było to konto kumpla i gm zniknął o to kurde mam żal
gadanie typu "to konto kolegi/brata/wujka/dziadka" jest chyba najpopularniejszą wymówką na multi. były dowody? jest ban. nie zgadzasz się z tym? pisz zażalenie. GM nie odpisał? pisz zażalenie na forum. nie łamiąc oczywiście tego:
Kod:
2.16.1. Zgłaszanie dozwolone jest tylko w wyjątkowych sytuacjach (tj GM nie odpowiada przez dłużej niż 1 tydzień).
więc chyba wystarczy już narzekań.. zgłosiliście raz przewinienie? wystarczy. GM zobaczy, osądzi i podejmie odpowiednie kroki. nie przyspieszycie tego..
I już kur.. trafił mnie ch... mam dowody chcesz wystarczy wysłać ci od admina mojej sieci wykaz załatwiłem go tylko po długim czasie gm delete nikt nie chciał pomóc nikt nie chciał się wziąć za tą sprawę i taki GM jak ty jest za przeproszeniem nikim słyszałeś kiedyś o po stronności jak i o tym ze zawsze "winny" jest traktowany jak osoba nie winna dopóki nie wystosuje nikt przeciwko niemu dowodów a jak mi ktoś może dać kare jeśli mam radiówkę i moje ip zmienia się co miesiąc takiego mam administratora stary myśl co piszesz na s1 od 2007 roku mam i miałem 1 konto i wara ode mnie teraz jestem juz za stary na robienie ludzi w wała teraz bym za to do sądu znam osobiście sprawę w której wygrał z wami gracz. Pozdrowienia dla Gm oszust
Ps. Gm zapraszam do szukania na mnie dowodów obciążających mnie
sorry, ale nie wiem o co Ci chodzi. masz zmienne ip? spoko, ale nie wiem, czy wiesz, że ip jest tylko jednym z wielu czynników, które gm bierze pod uwagę dając kare za multi.
przeczytaj jeszcze raz to:
Cytat:
były dowody? jest ban. nie zgadzasz się z tym? pisz zażalenie. GM nie odpisał? pisz zażalenie na forum.
owszem, mylimy się czasem. jesteśmy tylko ludźmi, a GM mojego pokroju jest też nowicjuszem "w tym fachu". Jeśli rzeczywiście nie miałeś multi, a (przykładowo ja) dałem Ci bana za multi i nie zdołałeś mnie przekonać do mojego błędu, to pisz śmiało tutaj na forum. osoby bardziej doświadczone sprawdzą kto z nas ma rację. Ja również, nim zostałem GM'em też odwoływałem się od kary "do władz wyższych", żeby powtórnie rozpatrzyły daną sytuacje.
Nie wiem, czemu wiele osób ma podejście typu "GM - to pewnie mnie zbanuje". My też (co podkreślam do znudzenia) też jesteśmy graczami. Też gramy w tą grę - i to od kilku lat. Nie działamy na szkodę graczom. Jestem nikim? spoko - nigdy nie aspirowałem na bycie "kimś" w tej grze. To co pisałeś o po stronności - tak też działamy. jeżeli nie mamy dowodów, to nie karzemy. Jest na prawdę dużo przewinień, za które powinniśmy dać karę bez wdawania się w szczegóły, a my jednak szukamy "okoliczności łagodzących" i podchodzimy do każdej sprawy indywidualnie. Nie możemy być jednak zbyt łagodni i musimy reagować na zachowanie niektórych graczy. Jednak wszystko co robimy, staramy się robić dla naszego dobra - dobra graczy. ale podkreślę jeszcze raz - jesteśmy ludźmi i się mylimy. Nigdy nie mamy wam za złe, że pokazujecie nam, że się mylimy
na koniec tylko dodam, że radiówka, a zmienne ip to zupełnie inne rzeczy, więc nie wiem czemu to tak podkreślasz..
sorry, ale nie wiem o co Ci chodzi. masz zmienne ip? spoko, ale nie wiem, czy wiesz, że ip jest tylko jednym z wielu czynników, które gm bierze pod uwagę dając kare za multi.
No baa... MAC adres karty sieciowej/komputera, przeglądarka z jakiej korzystasz i system operacyjny a także godziny logowań się postaci( jak bd za często logował się na swoje konto i kolegi u siebie na kompie, dostaniesz bana proste - bo potem nikt tego nie bd już sprawdzał bo niby sprawa jest przesądzona i jesteś winny a to jest śmieszne... na końcu dochodzi dopiero adres IP.
_________________ * Nie moc silnika, a technika robi z Ciebie zawodnika...