kto pamięta całą listę spamerów z "łączny czas wizyt" łapa w górę! kope lat
Przywiało mnie tutaj info o stworzeniu serwera pvp, może spróbujemy podać
je dalej do starych wyjadaczy? Macie jeszcze gdzieś pozakopywane namiary
na niektórych? Spróbujmy zwrócić ducha tej grze, chociaż na chwilkę
Reaktywacja reaktywacją . Chcemy , aby wszyscy wrocili, tylko pytanie, czy my nie zakonczymy grania po 3 miesiacach . Zobaczymy, czy sie postarają i zrobią naprawde fajnie to pvp.
_________________ Sięgajmy gwiazd, a jeśli nam się nie uda, przynajmniej wylądujemy na księżycu.
nie ma co ukrywać, że czasy z 2006-2010 (po 500-800 osob online) nie wrócą, jedynie można podtrzymać grę drobnymi eventami, aktualizacjami- chęci brak.
Sneasel to był faktycznie brat Ravenereza, długo ich znałem, szkoda że polecieli
Mam jeszcze na nich namiary, jak używają jeszcze gg, to może się uda ich ściągnąć
Każdy dorzuci cegiełkę, to uda nam się pościągać do gry chociaż część, byleby
ten serwer wystartował z rozmachem i nie okazał się klapą
Dziś wszedłem po paru latach na gg, i akurat się złożyło że przeczytałem wiadomość od Cryptona o reaktywacji
stwierdziłem że przynajmniej odpiszę )
Tak też, to już trochę lat minęło... żona, dziecko w drodzę, praca... to już nie te czasy
Więc ja podziękuję, jednak życzę Wam wszystkim wesołych świąt i udanej reaktywacji starych, dobrych czasów:)
Mistaken
---------
Twoje konto przekroczyło maksymalną ilość nieprzeczytanych postów: 300 Zostały usunięte informacje o nieczytanych postach z wyjątkiem postów napisanych przez ostatnie: 3 dni
Ilość usuniętych nieczytanych postów: 54919
:D
_________________ Szacunek Graczy Co Podejmą Walkę
~ gracz z Dofusa
Ostatnio zmieniony przez Mistaken 31-03-2013, 21:18, w całości zmieniany 1 raz
pamiętam jeszcze IGLa (jeszcze wtedy Bulwahra) jak lataliśmy w piramidzie i expiliśmy, był
świeżo po ślubie i wysyłał mi jakieś zdjęcia, to był chyba mój ostatni kontakt z nim