Wysłany: 01-04-2013, 11:35 Nabór na GM i Moderacja.
To tak od początku propozycje zamknięte ale również jest to błąd świat moderowany tylko czemu zgłaszane sprawy nie są rozpatrywane dla mnie jak i dla wielu jest główny błąd gry.
A więc tak jak w temacie proszę o nabór na Gm i rzetelne wybranie nowej kadry Gm żeby sprawy które zgłaszamy były rozpatrywane i aby osoby nieprzestrzegające regulaminu były karane jak również aby była jakaś kontrola wyższa na Gm a ci aby sprawowali nie władze jak się często zdarzało tylko kontrole nad graczami
Ps. Świat 1i2 Logwanie GM w grze na dzień 01.04.2013. Ostatnie logowanie
[GM] Bicek 01.04.2013 Dziękujemy i Pozdrawiamy.
[GM] BaGGy 13.03.2013 Zapraszamy ponownie.
[GM] ADIHC1 01.03.2013 Wysyłamy list z zaproszeniem.
[GM] VaanDee 25.02.2013 List zagubiony w drodze.
Ostatnio zmieniony przez paladyn32 01-04-2013, 11:45, w całości zmieniany 1 raz
Jeżeli będzie w ogóle opcja naboru, to najlepiej gdyby gracz dany grał tylko w MFO2 i tam pilnował porządku. Bo jeżeli ktoś siedzi sobie ciągle na Mf3, to na Mf2 mało robi lub nic.
Jeżeli będzie w ogóle opcja naboru, to najlepiej gdyby gracz dany grał tylko w MFO2 i tam pilnował porządku. Bo jeżeli ktoś siedzi sobie ciągle na Mf3, to na Mf2 mało robi lub nic.
Jak startowałem w ostatnim naborze właśnie to napisałem nie lubię wersji v3 dla mnie jest to kopia innych gier bez klimatu takiego jak w mfo v2
Sprawa nie wygląda wcale tak źle. Zgłoszeń jest niewiele i jeden GM na świat w zupełności daje radę.
Ja ostatnio nie wchodzę, głównie dlatego, że od naboru GM'ów zostawiałem im zgłoszenia, aby mogli się oswoić z tematem i od tamtego czasu wchodzę, tylko, aby pomóc w czasie nieobecności i w wątpliwych/trudniejszych sytuacjach.
Ja mogę GM'ować ^^ wejść codziennie i pobanować jest przyjemne
To już wypowiedz godna gimbazy potrzebna osoba postronna i która będzie w ostateczności banować
[ Dodano: 01-04-2013, 19:02 ]
BaGGy napisał/a:
Sprawa nie wygląda wcale tak źle. Zgłoszeń jest niewiele i jeden GM na świat w zupełności daje radę.
Ja ostatnio nie wchodzę, głównie dlatego, że od naboru GM'ów zostawiałem im zgłoszenia, aby mogli się oswoić z tematem i od tamtego czasu wchodzę, tylko, aby pomóc w czasie nieobecności i w wątpliwych/trudniejszych sytuacjach.
Świat 1 i 2 posprzątany ja chyba mam omamy a te przelewy to mnie najbardziej denerwuje przelewy kurde nie chcę to nick'ów wymieniać mogę napisać danemu gm na pw i co gdzie i jak
kurde a po 2 ja już nawet jak coś widzę to mam to za przeproszeniem w 4 literach ponieważ nikt z tym nic nie robi dla 2 graczy czekam na kare od grudnia
Profesja: Wojownik
Nick: s1 Boing, Bless, P2K
Level: 200
Wysłany: 01-04-2013, 19:46
Paladyn umiesz czytać ? PRZELEWY SĄ TYLKO JEŻELI LICYTOWANIE JEST PONAD LIMIT! Inaczej możesz przelewać, ile chcesz jak to Tomi kiedyś zauważył limity pozwalają na legalne przelewy. Więc mordka
Paladyn umiesz czytać ? PRZELEWY SĄ TYLKO JEŻELI LICYTOWANIE JEST PONAD LIMIT! Inaczej możesz przelewać, ile chcesz jak to Tomi kiedyś zauważył limity pozwalają na legalne przelewy. Więc mordka
Spoko w gruncie rzeczy jest przyzwolenie na przelewanie golda