Witam chciał bym uzyskać opinie od was o świecie 5
dla mnie jest to jedna wielka katastrofa
eq dla maga wynosi 15kk a z samego expienia ma sie 5-7kk w ciągu 3dni jest to dla mnie tragiedia. Dużo osób wypowiada się w grze o tym według mnie powinni zwiększyć ilość dropa z potwórów w sensie zeby było więcej golda.
_________________ Jestem legendą mfo za czasów świata 1 byłem w top 100
Jestem tego samego zdania, z całych ruchów na 98 lvlu (782) maksymalnie zarobi się 5-5,5kk. A ruchy ładują się jakieś 20h. Eq w folhord kosztuje na jedną profesje jakieś 15kk. Więc muszę czekać 6 dni żeby wogóle jakoś powalczyc? Widziałem też w innym temacie propozycje postawienia bossow, tez nie jest zly pomysl. Lub jeszcze zrobić żeby ruch ładował się krócej
Conny napisał/a:
nie lepiej po prostu zrobić tak aby całe eq było po 1g a kasa którą wyexpimy była na mikstury do walk?
wtedy nikt nie będzie sms wysyłał...
też fakt , ale provo sponsoruje serwer chyba wystarczająco
smiercionosny [Usunięty]
Wysłany: 30-09-2013, 20:50
to jest kurwa kpina, w ciagu 2 dni stracilem 2 razy rekawice wiatru = 5kk i jak mam kupic eq? zablokujcie wypadanie eq nie dosc ze kosztuje tyle to jeszcze wypada codziennie
Ja straciłem w ciągu 15minut zbroję na maga i zbroję na woja, więc odpuszczam sobie tę rundę bo bez sanu teraz zbierać 20 dni kase na eq, aby pograć ostatnie 2 dni
smiercionosny [Usunięty]
Wysłany: 30-09-2013, 21:05
1 wielka kpina, 2 razy rekawice to 5kk ale 2 zbroje? to 10kk tyle nabic pez punktow mf (a elki regi)? ja wiem tomi musi zarobic, ale bez kitu:D
Zgadzam sie , hajsu nie mialem kupionego eq na 93lvl , a juz wyjebali 98 lvl , i w pizdeczke daruje sobie juz ta ture . niech wygra chcialbym zeby wygral herkules pozdrawiam