Wysłany: 15-09-2014, 08:28 Przywrócenie starej mapy z bossami na s5.
Proszę o wypowiedz na temat tego pomysłu. Tak wiem, że stara mapa nie jest kompatybilna z nowymi ustawieniami, ale może warto ją taka uczynić. Nikt prawie nie gra na s5 to może chociaż jakaś rozrywka by była w związku z questami.
_________________ - Naród umiera, a wy palicie zioło. -
Jeśli myślisz że bossy przyciągnęły by graczy to wątpię bo nawet antyk który ma dostęp dalej niż inni po dniu się zniechęci jak nie będzie miał co bić, a reszta dostanie znowu piany, że wykorzystuje fabułę. Nie ma leku
Prain [Usunięty]
Wysłany: 16-09-2014, 05:27
Pisałem kiedyś do Tomiego w tej sprawie, oraz przywrócenie pewnych schematów z tego co się dowiedziałem: "Wkład pracy w przywrócenie jest zbyt duży, a i tak to nie pomoże."
Jeśli myślisz że bossy przyciągnęły by graczy to wątpię bo nawet antyk który ma dostęp dalej niż inni po dniu się zniechęci jak nie będzie miał co bić, a reszta dostanie znowu piany, że wykorzystuje fabułę. Nie ma leku
Nie chodzi o przyciągnięcie, a raczej urozmaicenie dla tych którzy tak czy siak grają. Kolejny fakt to jednak większe zyski, bo dojdą resy na bossy.
_________________ - Naród umiera, a wy palicie zioło. -