8. Inteligencja
Podczas walk, które są przecież sednem gry, nie będziesz miał absolutnie żadnej kontroli nad swoją postacią.
Wszystkie jej - nie ma dokonczenia
8.1 Tworzenie skryptów
Ostatnio zmieniony przez Flowtation 30-12-2007, 17:01, w całości zmieniany 1 raz
O to ja jeszcze dodam że w FAQ są podane poradniki a wśród nich jest poradnik Grinsa, który został usunięty ze strony głównej więc stamtąd też chyba powinien być usunięty.
8. Inteligencja
Podczas walk, które są przecież sednem gry, nie będziesz miał absolutnie żadnej kontroli nad swoją postacią.
8.1 Tworzenie skryptów
TEn blad juz wczesniej zglosilem Adminowi i wie o nim temat mozecie zamknac
Profesja: Wojownik
Level: 102
Wysłany: 30-12-2007, 22:08
Jarus napisał/a:
Cytat:
8. Inteligencja
8.1 Tworzenie skryptów
TEn blad juz wczesniej zglosilem Adminowi i wie o nim temat mozecie zamknac
temat zostanie na kolejne bledy dotyczace FAQ i zamykac nie trzeba
_________________ "JednĄ Z RadoścI PrzyjaźnI JesT WiedzA,
KomU PowierzyC SwoJ SekreT."
"PrzyjaźŃ JesT WszystkiM.
To CoŚ WięceJ NiŻ TalenT.
WięceJ NiŻ WładzA.
NigdY O TyM NiE ZapomniJ."
czaicie wystawilem eq na targu i zamiast mi przjsc kasa pobralo mi 11 mln dosw 8mln zlota i wszystek rank ale blad tylko nikt nie chce sie nim zajac poprostu admin daje ignora i GMowie
Profesja: Wojownik
Level: 102
Wysłany: 02-04-2008, 17:30
rocks napisał/a:
czaicie wystawilem eq na targu i zamiast mi przjsc kasa pobralo mi 11 mln dosw 8mln zlota i wszystek rank ale blad tylko nikt nie chce sie nim zajac poprostu admin daje ignora i GMowie
normalnie nie do wiary
po pierwsze to nie jest temat przeznaczony do tego a po drugie zapewne dostales kare za multikonto, wynika to z tego co straciles...
_________________ "JednĄ Z RadoścI PrzyjaźnI JesT WiedzA,
KomU PowierzyC SwoJ SekreT."
"PrzyjaźŃ JesT WszystkiM.
To CoŚ WięceJ NiŻ TalenT.
WięceJ NiŻ WładzA.
NigdY O TyM NiE ZapomniJ."
Ja znalazłem dużo błędów w faq oczywiście ortograficznych.
3.1 Zdodbywanie poziomów i wykorzystywanie punktów.
Poprawka. Powinno być tak: Zdobywanie poziomów i wykorzystanie punktów.
2Kategoria mapa:
-Róznica między poziomem Twoim i przeciwnika nie wynosi więcej niż trzy (np. mając poziom 12-sty nie będziesz mógł walczyć z innym graczem na poziomie 16-tym)
A powinno być tak:
-Różnica między poziomem Twoim i przeciwnika nie wynosi więcej niż trzy (np. mając poziom 12-sty nie będziesz mógł walczyć z innym graczem na poziomie 16-tym)
4. Miasta:
Wokół nich skupia się życie w My Fantasy. W mieście jesteś całkowicie bezpieczy - tutaj nikt nie ma prawa Cie zaatakować, dlatego ważne jest aby powrócić do niego przed wylogowaniem. Tutaj także powróci Twoja postać, zaraz po śmierci na polu bitwy.
W mieście dostępnych jest kilka przydatnych miejsc, które warto odwiedzić. Ale po kolei:
A powinno być tak:
Wokół nich skupia się życie w My Fantasy. W mieście jesteś całkowicie bezpieczny - tutaj nikt nie ma prawa Cię zaatakować, dlatego ważne jest aby powrócić do niego przed wylogowaniem. Tutaj także powróci Twoja postać, zaraz po śmierci na polu bitwy.
W mieście dostępnych jest kilka przydatnych miejsc, które warto odwiedzić. Ale po kolei:
6.4 6.4 Poziomy czarów i punkty AP
W My Fantasy, nie tylko Ty zdobywasz poziomy - każdy Twój gem może również zostać ulepszony.. Standardem jest 5 poziomów, choć istnieją wyjątki. Aktualny poziom czaru, możesz sprawdzić najeżdzając na gem myszką - oznaczony jest on ilością złotych gwiazdek.
A powinno być tak:
6.4 Poziomy czarów i punkty AP
W My Fantasy, nie tylko Ty zdobywasz poziomy - każdy Twój gem może również zostać ulepszony.. Standardem jest 5 poziomów, choć istnieją wyjątki. Aktualny poziom czaru, możesz sprawdzić najeżdżając na gem myszką - oznaczony jest on ilością złotych gwiazdek.
10. 10. Gdzie szukać pomocy?
Na każdej podstronie widnieje znaczek . Kliknij go aby uzyskać pomoc dotytczącą tej strony.
A powinno być tak:
10. Gdzie szukać pomocy?
Na każdej podstronie widnieje znaczek . Kliknij go aby uzyskać pomoc dotyczącą tej strony.
Drobne błędy ale zawsze coś
1.Nie ma zaznaczonego 2), nie opisane jest 4)
2.Atakujący zyskuje GI, broniący traci EIG.Exp wyparowuje??
[ Dodano: 13-10-2010, 21:36 ]
I oczywiście nieśmiertelne:
Cytat:
14. Błędy.
Jako że My Fantasy ciągle znajduje się w fazie testów, to możliwe, że napotkasz tutaj wiele nieprzyjemnych błędów. Jeśli tak się stanie - nie czekaj aż usterka sama się naprawi! Najlepiej zgłoś problem na Forum. Tutaj możesz także zamieszczać swoje sugestie i propozycje dotyczące gry.
Tutaj faktycznie jest błąd. Wygląda na to, że 3. w tabeli odnosi się do 2. w opisie, a 4. w tabeli do 3. w opisie (przynajmniej z tego co pamiętam, tak właśnie to wygląda w grze).
Chcialem zglosic blad. Przeszedlem gre, jestem w domu mistrza w rodzinnej wiosce i nie moge przejsc dalej! Podczas rozmowy z mistrzem jest opcja jak opowiada o walkach, manualnej i automatycznej. Gdy daje opcje wiem juz wszystko wiesza sie. Konsola sie kreci tak jakby sie ladowalo ale nic sie nie dzieje i utknąłem. Ruchy juz dawno mam odnowione, zmienialem przegladarki nic nie dziala. Prosze o pomoc. Mam postac na swiecie 2 Nick JUMBO.
_________________ Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha i chce, byśmy byli szczęśliwi. Benjamin Franklin