Nie wiem jak Wam, ale mi ruchy ładuja sie do pełnego około 30 godzin... Czemu nie można by zrobić tak jak na sw5? Ruchy by ładowaly się 2 razy szybciej.. co daje 2 razy szybsze expienie.. jak komus brakuje po 20-30 mln to nie chce sie wbijać tygodniami jednego poziomu..
Na moim lvlu wbija się 1lvl około miesiąc. To oczywiste, że im wyższy lvl tym ciężej. Nie bez powodu mało jest ludzi, którzy przekroczyli 300lvl. Trzeba na to poświęcić lata gry. I przecież fabułę przechodzi się normalnie na 180lvlu a o to chodzi w tej grze. Jeśli ktoś chce przejść więcej niż jeden raz to musi się trochę bardziej wysilić.
Prawda jest taka, że po przejściu fabuły i powtarzaniu jej w kółko razem z ciągłym expieniem na tych samych mobach monotonnie wykorzystując codziennie lub co 2 dni ruchy jest po prostu nudne jak flaki z olejem. Sam kiedyś bardzo chciałem, żeby się coś zmieniło w mfo ale to może my powinniśmy się zmienić i zostawić tą grę w spokoju. To co jest martwe powinno pozostać martwe. Nie bądźmy nekrofilami.
Chciałem jedynie pokazać, że nic już się w mfo nie zmieni. Było tyle obiecywanek, że coś się zmieni od grudnia teraz mamy kwiecień i pewnie do końca roku nic się nie stanie. Jakiś mały drętwy event się pojawił i cisza. Nawet jak wejdą jakieś te małe zmiany to nadal będzie lipa. Mfo2 było fajne jak powstawało a tego już nie przywrócimy. Wybaczcie, że się tak rozpisałem ale chyba wiecie o co chodzi. W kółko ten sam temat ale trzeba po prostu na to spojrzeć z innej perspektywy. Sam kiedyś się kłóciłem a teraz widzicie co o tym myślę. Mfo2 było fajną społecznością i poznałem naprawdę dużo fajnych ludzi ale myślę, że to pogrzeb i czas zapalić znicz.
Pomyślcie czy warto cokolwiek tutaj kombinować i zmieniać.
Chaox, jeśli jest okazja to warto...
Przeważnie jest 30 osób w grze, nie nasza wina że gra się "spiep..." i ludzie uciekli..
to nie już Langeburg gdzie po 1000 osób stało pod miastem.
Profesja: Wojownik
Nick: s1 Boing, Bless, P2K
Level: 200
Wysłany: 18-04-2015, 20:07
Wina MFO 3, które jest pastiszem Margonema. Żenada. Gracze zaczęli odchodzić od 2010, kiedy zapowiedziano nową wersję. A że okazala się lipą, całe MFO traciło gracza za graczem. Ot i cała historia.