Wysłany: 07-10-2015, 21:38 Szybkie wbijanie lvleli na s3.
Witam, jako, że bardzo mało gram na s3, a chciałbym stosunkowo szybko sprawdzić lvle 40-60 to chciałbym poradzić się odnośnie wbijania lvleli. Czy da się ten zabieg przyspieszyć? Macie jakieś sposoby?
Mało grywałem na s3 stąd moje pytanie, będę wdzięczny za porady Odpowiedzi typu "kup mfy" darujcie, tym bardziej jeśli chodzi o świat niemoderowany xd
Najszybszym sposobem bedzie przelanie expa,skontaktuj sie z "krulem" swiata 3 Ice Axem. Z tego co wiem zajmuje sie takimi operacjami od 1410 roku kiedy to Polski król otrzymal od krzyzakow dwa nagie miecze.
Dzięki Kiruś, zawsze jakiś trop! Napiszę mu, chociaż pewnie będzie chciał MF'y a to odpada jak słusznie zauważył Valky
Jedyny sposób, jaki przyszedł mi do głowy to samemu wbić z 20 postaci na różne lvle co mi się nie widzi
UWAGA! PONIŻEJ ZNAJDUJE SIĘ MINI REKLAMA, JEŚLI JESTEŚ WRAŻLIWY NA TEGO TYPU ZABIEGI NIE CZYTAJ!
gdyby ktoś był chętny pomóc mi podexpić na s3 w zamian za pomoc na s1 czy s3(trochę złota) - pisać