Wychodzę z propozycja by dodac jakas lokacje z miksani lvl 8 które byłyby dla 250+ i moglyby leczyć np 30-40k hp. Chodzi mi o lokacje z cieezkimi mobami (jakas wysepka czy cos Servantes#2). Oczywiście miksy mialyby niski procent szans na dropa.
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.
Dopiero niedawno po długich konsultacjach i rozważaniach dodano miksy 7, więc nie liczyłbym żeby kiedykolwiek dodano miksy 8...
_________________ Moje postacie:
Pawel_123: 314lv, trzykrotne ukończenie fabuły bez wykorzystania nawet jednego punktu MF
tiger_fish: 122lv, próbuję swoich sił magiem
Ok, skoro nie, to zamknąć temat ;P Chodziło mi tylko o to, by Ci którzy chca przejść tam 5+ razy fabułe mieli łatwiej, lub w ogole mieli taka mozliwosc.
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.
Jak cos w tej grze mialo by sie rozwijac to tak jak juz wczesniej ktos podrzucal pomysl aby dodac rynki do wiekszosci miast gdzie mozna by zrobic nowe questy itp.
Na salamandrii jest skrawek terenu który mozna by zagospodarowac, tez juz o tym bylo pisane ale nic nie jest robione.
Sam podawalem propozycje zrobienia wielkiej zmiany w grze tj. dodanie nawet i 3 kontynentu aby gre rozszerzyc, tam by mozna zdobywac nowe eq miksy itp. No ale cuż, spójżmy prawdzie w oczy nikomu sie nie bedzie chcialo.
Jest temat Update Plany gdzie jest pokazywany "postep" prac jednak od 2,5 miesiaca stoi na 0%...
[ Dodano: 03-07-2016, 03:44 ]
Jak cos w tej grze mialo by sie rozwijac to tak jak juz wczesniej ktos podrzucal pomysl aby dodac rynki do wiekszosci miast gdzie mozna by zrobic nowe questy itp.
Na salamandrii jest skrawek terenu który mozna by zagospodarowac, tez juz o tym bylo pisane ale nic nie jest robione.
Sam podawalem propozycje zrobienia wielkiej zmiany w grze tj. dodanie nawet i 3 kontynentu aby gre rozszerzyc, tam by mozna zdobywac nowe eq miksy itp. No ale cuż, spójżmy prawdzie w oczy nikomu sie nie bedzie chcialo.
Jest temat Update Plany gdzie jest pokazywany "postep" prac jednak od 2,5 miesiaca stoi na 0%...
No ja tez nie mówiłem by je dodawać do miasta, tylko zrobić lokacje gdzie one będą dropić z mobów. Samo ich wydropienie byłoby cholernie trudne, bo mogłyby mieć szanse na dropa takie jak np łuska tyranozaura. Siedzisz na 300+ lvl nie masz co robic bo fabuła za ciezka, to mozesz dropic miksy.