Mam 55 lv chciałbym cofnąć sb level powiedzmy do 38, oczywiście za dodatkową opłatą MF, czy byłoby to możliwe ? nie chcę zakładać nowego konta, już wolę dać te 300 za cofnięcie, no dobra przesadziłem ale 200 bym dał ;d a że sa święta to może 150 ? ;D w każdym razie czy GM mógłby to zrobić czy trzeba uzyskać zgodę Admina, proszę o odp
w sumie tak jak mówił Asdator hmmm w tej grze powinno być więcej ułatwień pod pvp dla tej garstki która została, skoro został zrobiony kolejny slot za x2 MF powinno być to dostępne przy usłudze cofania levela :} jestem teraz całkiem poważny. Sklep z uzbrojeniem za MFy również mógłby zostać otwarty, a że dodałem ten temat w luźnej zakładce rozmowy można to rozważyć i zanim ktoś zacznie sypać że to zniszczy gre BLA BLA BLAAAAA i że nie nie nie to przypominam że v2 długo już nie pociągnie i dobrze by było zapewnić grze chociaż jeszcze z 2 lata
Przydala by sie jeszcze taka opcja, ze przykladowo w uslugach mozemy kupic 20 kk G za 10 mf, aby dzialalo to tez w druga strone, czyli 20 kk G mozna wymienic na 10 mf
Przydala by sie jeszcze taka opcja, ze przykladowo w uslugach mozemy kupic 20 kk G za 10 mf, aby dzialalo to tez w druga strone, czyli 20 kk G mozna wymienic na 10 mf
Proponuje jeszcze usluge(150mf) do wykupienia po,ktorej bedzie mozna zobaczyc statystyki danego gracza.Mysle,ze ta usługa ułatwiłaby graczom rozgrywke.
Druga propozycja,pokazanie inteligencji wszystkich graczy za wykupienie uslugi za pomoca mf.
Trzecia propozycja po wykupieniu tej uslugi danego gracza wprowadzamy przed miasto bez ekwipunku i go atakujemy.(W tej chwili problem z lapaniem graczy zostalby rozwiazany.)
Podbijam propozycje kiraka, jest to bardzo fajnie. Mi to pasuje kiraku, masz okejke.
Podpisuje sie pod tym oboma renkami i oboma nogami i lokciami i czy tam jeszcze jest mozliwe