Witam, dostałem bana na s6 od GM Mit'a dnia 20.01, ban oczywiście jest błędny, ale pomińmy to.
Napisałem do Tomiego w sprawie bana, lecz tomi wylane na sprawe całkowicie. Napisałem zażalenie do Mit'a lecz jego aktywność od 20.01 nie polepszyła się, ban zaraz minie, a mi zabrano "niesłusznie" połowę EGIR. Z kim i jak można to najszybciej wyjaśnić?
Propozycja - może znalazłby się jakiś GM = Junior GM, który byłby do takich spraw jak naszych szanownych administratorów nie ma?
Logowania na 3 kontach o tej samej porze + z dwóch kont wysłane zażalenie w ciągu minuty. Dodatkowo na jednym koncie mail został oznaczony na niemalże identyczny.
Jedyne konto jakie posiadam na s6 ma nick iku. Reszta kont nie jest moja. Prawdopodobnie sa to konta mojego brata. Dodam ze mamy to samo IP wiec moglismy zalogowac sie w podobnym czasie. E mail moj jest na moim koncie "iku". Jedynym koncie na s6
Nie miałem żadnych zgłoszeń odnośnie "gry z bratem". Myślę, że jesteś bogaty w doświadczenie na tyle, by wiedzieć że takie numery zawsze kończą się źle.
Tak swoją drogą, nawet jeśli grasz z kimś... to mogliście ustalić jedną wersję zeznań...
Ty masz brata, Twój brat też ma brata i pewnie Wasz wspólny brat też ma jakiegoś brata, a logowania z konta na konto wynikają z pomyłki, bo macie ustawiony autozapis - > czyt. współdzielenie konta. (chyba każdy z nas jest zobowiązany chronić dane?)
Ciekawe, że z "Waszej trójki" tylko Ty się jeszcze interesujesz karą.
Śmieszna jest Twoja opinia, lecz nie będę się kłócił bo zostały bodajże 3-4 dni. Swoją opinie, że zbyt bystry nie jesteś wyrobiłeś już sobie u "ludzi, którzy graja troszkę w tą grę".
Wersja jest taka, że - Mam brata, który gra także w v2. Prawdopodobnie gra też na s6, więc z tego wynikło "multi".
Totalnie nie obchodzi co napisał mój jedyny brat w stosunku do tej sprawy, ponieważ z mojego konta nie wywodzi się żadne multi - ale tego pewnie nigdy nie zrozumiesz Miteek
Co do zgłaszania, że gra się z bratem - Gram tą gre od 2007r, i żaden GM a było ich wielu prócz Ciebie nie napisał tak idiotycznej rzeczy, że trzeba to zgłaszać. - Jak dla mnie to jest praca GM, który powinien takie rzeczy wiedzieć.. (w 2018r nie wie tego..
- Tak mam autozapis, ponieważ na każdym koncie mam to samo hasło - I jestem zdania, że to najlepsza rzecz, którą zrobiło MFO.