Ja gram od wczoraj w FreeDroidRPG - jak ktoś wie dlaczego co kilka minut zawiesza sie przez to komp i jak to usunąć - niech powie. Denerwujące jest robienie savow co każdy napotkany item ;/
Pes 6 i obecnie 2008 (7) - ale tylko u kumpla, bo co to za przyjemność grać z kompem...
W Fife nie gram, bo przy Pesie to jakieś nieporozumienie. : >
I Call Of Duty 4
Jedna z NAJLEPSZYCH sieciówek... Bo oczywiście ciupie tylko w multi BAAARDZO POLECAM!
Od czasu do czasu inna z najlepszych sieciówek Q3A Ale ostatnio prawie wcale, bo Call po prostu wgniata. CS może się przy tym schować. Każda inna strzlanka przy Callu może się schować
Jakiś czas temu przeszedłem The Godfather (Ojciec Chrzestny). Gra godna uwagi, potrafi naprawdę wciągnąć I gdyby nie to, że długo mi się wczytywała przeszedłbym ją w 100%. Ale nie chce mi się czekać tyyyle na wczytywanie np. przed wyjściem ze szpitala. Jednak mimo wszystko polecam nieco starszym graczom
No i na koniec oczywiście MF Już teraz mniej, ale były ciągi po 8-9h lajtowo Rekord to chyba coś około 14(15?) godzin Musiałem być, żeby mapke odświeżać, bo ktoś może wejść
W cRPGi ale. niestety brakuje mi nowych tytułów przez które mógłbym przebrnąć
BG, ICD czy P:T (i tym podobne) przeszedłem po kilka razy, teraz tylko w D2 na LoDzie pogrywam czasem... A - do tego jeszcze seria M&M, głównie część VII (wg. mnie najlepsza)
Może ktoś z was tak przy okazji poleciłby jakąś grę tego typu w której twórcy stawiają bardziej na fabułę niż na grafikę?
Poza tym lubię pograć w sapera i pasjansa poukładać (z tych systemowych) ^^
_________________ "Koniec świata nadejdzie wśród powszechnego śmiechu i oklasków niedowiarków, którzy będą myśleli, że to tylko dowcip" Rumcajs
Profesja: Wojownik
Nick: AiZ
Level: 104
Wysłany: 15-07-2008, 00:35
Dofus- Gra MMO, na tury. Gram od półtorej roku i polecam. Link
Counter-Strike- Gram od miesiąca, jako tako mi idzie (narazie Non-Steam)
Warcraft III- Przez internet.
Gunz- Od czasu do czasu pogram 30 minut.
MU- Raz na tydzień, niedługo.
MFO- Dosyć oczywiste