Poza tym skąd masz info, że Nesto nie walczy. Widziałem go przed chwilą przed eliar, kosił ludzi i nabił sobie znowu przewagę w punktach PVP. Ale ty tego nie widzisz i zaraz będzie temat "Skąd Nesto ma PVP?!?!".
ostatnio to jeszcze jak można było kupować proty to kupił sobie 60 min ochrony gdy go goniłem po mapie
wkurza mnie jego wielkie ego
prosiłem o walkę to nawet nie odpisał
a turka wcale nie wygrałem przez przypadek, ty nesto turka nigdy nie wygrasz bo boisz się nawet dołaczyć do turnieju co według mnie jest śmieszne na serverze pvp
myślałem że jak wystartuje ten server to każdy będzie mógł walczyć z każdym, ale niestety widzę że niektóre tchórze siedzą cały dzień w mieście...
Profesja: Mag
Nick: Castellon
Level: 140
Wysłany: 13-05-2013, 21:48
Chciałbyś wygrać tyle turków co on wygrał
Zepnij dupe wbij 2500 PVP i z nim zawalcz, wtedy raczej nie odmowi, chociaz rozbił konkurencje i może sobie znowu odpoczywac
Gratuluje Otto Z władzą sie nie kłóci ale z debilami juz tak, jeszcze cie upierdole.
śmieszny jesteś po tym co ty piszesz to się dziwię że bana nie masz przeczytaj wykaz kar i zobacz jakie powineś dostać kary a jakie dostałeś
_________________ Nie rozumiem słownika ortograficznego
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 16-05-2013, 21:33
Pragnę zgłosić błąd w sprawie wcześniejszego wracania do miasta niż 15 minut. Zgłaszałem wcześniej ten błąd, ale jak widzę nikt się jeszcze tym nie zajął. A mianowicie można wracać do miasta przez podziemia Devos bez żadnych ograniczeń. Np. wychodzisz z miasta Devos na pole dowolne - 26:17 i gdy pokonamy Niebieskiego Smoka, przechodzimy obok jego świątyni i wchodzimy drugim wejściem do podziemi. W ten sposób możemy wrócić do miasta od razu.
Pragnę zgłosić błąd w sprawie wcześniejszego wracania do miasta niż 15 minut. Zgłaszałem wcześniej ten błąd, ale jak widzę nikt się jeszcze tym nie zajął. A mianowicie można wracać do miasta przez podziemia Devos bez żadnych ograniczeń. Np. wychodzisz z miasta Devos na pole dowolne - 26:17 i gdy pokonamy Niebieskiego Smoka, przechodzimy obok jego świątyni i wchodzimy drugim wejściem do podziemi. W ten sposób możemy wrócić do miasta od razu.
Umknęło mi poprzednie zgłoszenie. Będzie poprawka.