My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Czat na stronie głównej

graci - 15-06-2008, 09:21
Temat postu: Czat na stronie głównej

Propozycja jest prosta - wyświetlanie czatu spod jakiegoś bardziej kulturalnego miasta. Teksty takie jak powyżej, powtarzają się bardzo często.

Yondaime - 15-06-2008, 09:26

Ja tak szczerze to ogółem nie jestem w stanie pojąć czemu ma służyć ten cały odpis czatu na głównej.... Chyba mój zamknięty umysł tego nie przyswaja...
Przecież rozmowy graczy nie promują tej gry, bynajmniej, a wg mnie mogą co najwyżej ludzi od niej odsunąć :) chyba że Jacek chce zmniejszyć przyrost naturalny na MFO....

Kakashi_Hatake - 15-06-2008, 10:02

mogli by dac rozmowy z ostatniego miasta bo tam dochodza tylko ludzie starsi i bardziej inteligentni cala chołota zostaje gdzies w okolicach nordii
ofal - 15-06-2008, 10:23

Dokładnie - jak tam dalej będą cytować nOObów spod Eternii, to ludzie mający pierwszy kontakt z grą będą o niej mieli spaczone wrażenie :mrgreen:
Pitazboras - 15-06-2008, 10:26

ofal napisał/a:
będą o niej mieli spaczone wrażenie :mrgreen:

Chyba właśnie właściwe :roll: Choć kwestią dyskusyjną jest czy to dobrze...

sebek - 15-06-2008, 10:45

Temat był już poruszany w forum "Błędy" pod taką samą nazwą.
A propozycja przeniesienia chatu do innego dalszego miasta mi się podoba, choć i w tych miastach zdążają sie przekleństwa i inne tego typu rzeczy. Tego sie nie uniknie.

Na koniec ;)

dislike - 15-06-2008, 10:46

Admin jak zwykle... zbyt bardzo wierzy w kulturę graczy. Jak dla mnie to jest zbędne i okropne.. ale ach..
cochiloco - 15-06-2008, 11:25

dislike napisał/a:
Admin jak zwykle... zbyt bardzo wierzy w kulturę graczy. Jak dla mnie to jest zbędne i okropne.. ale ach..

I ja dołączę się do tych słów. Te "ulepszenie" jest zbędne, zamiast tego Admin mógł by wprowadzić w życie którąś z bardziej przydatnych propozycji.

TiMe - 15-06-2008, 11:27

Proponował bym czat umieścić pod Ballias tam jest mnóstwo dorosłych i kulturalnych osób ...
KokSiK - 15-06-2008, 11:30

TiMe napisał/a:
Proponował bym czat umieścić pod Ballias tam jest mnóstwo dorosłych i kulturalnych osób ...

Najlepiej na całej salamandrii ( po upie )
Bo na 1 kontynencie, to aż się patrzeć nie chce na czat ...

DarkShad - 15-06-2008, 11:49

KokSiK napisał/a:

Właśnie tak... Sam tam jestem i nie narzekam :wink:

W pierwszych miastach co chwile jakieś wyzwiska lecą, albo "zrobię avka za kasę", albo, najgorsze: "hahahahahahahahhahahahahahahha
hahahahahahahahahhahahahahahhahahaha"

... :smile:

Jestem za

Phantom - 15-06-2008, 11:58

DarkShad napisał/a:
KokSiK napisał/a:

Właśnie tak... Sam tam jestem i nie narzekam :wink:

W pierwszych miastach co chwile jakieś wyzwiska lecą, albo "zrobię avka za kasę", albo, najgorsze: "hahahahahahahahhahahahahahahha
hahahahahahahahahhahahahahahhahahaha"

... :smile:

Jestem za

Albo dodatkowe reklamy stron interenetowych/for http://i28.tinypic.com/34si0pc.png
Nawet wiemy kto :) https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?p=292240#292240
Rzeczywiście proponowałbym zmienić czat z Langeburg na czat z miasta Folhord - Ballis
(pewnie tam też znajdzie się jakiś niwychowany gówniarz :grin: ale zawsze będzie tego brudu mniej )
:wink:

Kakashi_Hatake - 15-06-2008, 12:14

folhord -balis jestem jak najbardziej za
teraz jak wchodze na strone głowna to az sie plakać chce jak widze np.

"Jeabny
zal Flu nobka jednego
kto do teamu
za wolny goścu cie nie wystawil
Kto do teamu
FlU TY PIZ DO KUR WO DZIWKO JEBANA W CI PE NIEDODUP CONY KUTASIE!!
http://w1.my-fantasy.net/...php?cup_id=1467
http://w1.my-fantasy.net/...php?cup_id=1467
ja cie nie wystawilem jak nacisnalem iecz pisalo ze jestes w trakcie walki "

itp syf
a tak btw czemu gracze tam tego nie zgłaszaja jak w Balis ktos przeklnie to cos takiego jest odrazu zgloszone dzieki czemu takie zjawisko wogole nie wystepuje

admin - 15-06-2008, 12:38

Ok, macie racje.
Przeniosłem czat pod folhord

ChOzeN - 15-06-2008, 13:47

Dzięki w imieniu graczy ;) ktoś z z zewnątrz będzie mógł powiedzieć o nas dobre zdanie... :-P