Zapraszam na moją forum-ową grę o Naruto. Nazwałem ją World of Shinobi, ponieważ jest o życiu ninja którymi możecie być i w Kiedy mówicie na tej stronce o tej forum-owej grze, proszę się nie kłopotać długą nazwą i używać skrótowca WoS.
Nick: DARK LORD
Level: 29
Wysłany: 04-05-2008, 20:39
Oto moje forum O Naruto : LINK
Pomużcie mi je rozkręcić!!!W nagrodę czekają nagrody w postaci moderatorów
Na forum znajduje sie takze gra forumowa Naruto
www.rap.jun.pl
Link mówi wszystko. Nie skapowałeś? Wbij! Forum w trakcie tworzenia, właściwie niby wszytko już jest na miejscu, ale na pewno są gdzieś błędy. Zaludnijcie je
No dobra przyszła i kolej na mnie:
A więc drodzy użytkownicy forum chciałabym Was zaprosić do Odwiedzenia niedawno powstałego i wciąż rozwijającego się forum:
Forum zawiera dział dla grafików, informacje o grze fabularnej o tytule "System". Główną częścią forum jest jednak Gospoda, która przeniesiona została z wyłączonego już Forum Phantoma przez Mnie i Vexiola.
Zapraszam i Pozdrawiam.
Zmiana adresu forum reklamowanego tu już przez Cha$e. Nowy adres to http://narutoinfo.ugu.pl/ Serdecznie zapraszam wszystkich, którzy w kulturalny sposób potrafią rozmawiać na temat anime Naruto i nie tylko. Pozdrawiam serdecznie w imieniu całej ekipy.
Zapraszam was na moje forum o grze OFFLINE i grze forumowej pokemon sapphire/ruby. Proszę się rejestrować, mamy specjalne grupy dla mfowiczów, FA i FS, i wiele innych.... Rejestrować się!!!!!! Szukamy 2 moderatorów wszelkie info na PW na forum pod tym adresem: www.pokemonsapphire.nmj.pl