|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Styl "Nocny" i "Dzienny"
Tesciowa - 21-12-2008, 17:22 Temat postu: Styl "Nocny" i "Dzienny" Ja mam taką propozycję, wiem że często odwiedzacie MFO po obudzeniu się i nie możecie patrzeć na monitor bo was razi światło a na MFO kolorystyka strony. Moja propozycja to stworzenie stylu "Nocnego" czyli czarnego z białymi napisami etc. oraz "Dziennego", który jest taki jak ten. Ja często odwiedzam rano MFO i stwierdziłem że tak ta kolorystyka daje w ****,że postanowiłem napisać. Style wybierałoby się z ustawień profilu lub jakby adminowi chciało się więcej pracy włożyć to w panelu z Nickiem, Poziomem etc. dodać napis "Tryb nocny" jeżeli jesteśmy na dziennym i "Tryb dzienny" jak jesteśmy na nocnym. Dla mnie to sensowna propozycja i proszę o rozpatrzenie jej bo więcej niż tylko jednej osobie to przeszkadza.
Kamaize - 21-12-2008, 17:25
było. wystarczy użyć szukajki a tak poza tym, jest to zbędne. będzie jeszcze bardziej spowalniało mfa. już teraz jest nie do grania a po ty na 100% nie dałoby się grać...
Farewell - 21-12-2008, 17:31
zgadzam sie z Kamaize...
poza tym noc jest do spania
mi tam szkoda nocy dla gier
Pitazboras - 21-12-2008, 18:09
Kamaize napisał/a: | było. wystarczy użyć szukajki |
Racja, nawet powstała ciemna skórka przeznaczona do testów. Szczegóły w tym temacie (używanie na własną odpowiedzialność).
Kamaize napisał/a: | będzie jeszcze bardziej spowalniało mfa. |
Ciekawe w jaki sposób.
Farewell napisał/a: | poza tym noc jest do spania |
Noc jest do... A zresztą, nieważne.
W każdym razie w linku, który podałem wyżej, była toczona dyskusja na ten temat. Niestety, admin nie zainteresował się sprawą, mimo mojej prośby przez PW, więc raczej nie widzę szans, żeby to weszło.
MarCin_tcz - 23-12-2008, 12:36
chcesz mieć ciemno ? ściemnij obraz w monitorku albo w ustawieniach
Kakashi_Hatake - 26-12-2008, 15:06
tak sobie pomyślałem a moze by zrobic tak ze w nocy mapa gry jest ciemna tak jakby w nocy wiecie pochodnie w zamkach dają wiecej "światła" itp
gaworek - 26-12-2008, 17:37
Kakashi_Hatake napisał/a: | tak sobie pomyślałem a moze by zrobic tak ze w nocy mapa gry jest ciemna tak jakby w nocy wiecie pochodnie w zamkach dają wiecej "światła" itp |
to by było klimatyczne ale zbędne
ADIHC1 - 28-12-2008, 15:59
https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=16185
A o layoucie wspomniał już Pit.
|
|