Wysłany: 27-07-2006, 12:46 Wielka Encyklopedia MF. (RiP) - INFO
Projekt "Wielkiej Encyklopedii MF" został Oficjalnie zamknięty.
Powodem jest otwarcie od 1 Stycznia 2008 Oficjalnego Portalu MF.
Nie ma już więc sensu kontynuowania prac/poprawek nad encyklopedią, gdyż mija się to z początkowym celem Ency~~. Cel był 1. Stworzenie porządnego. Jednego dużego zbioru informacji o MF, pomocy, poradników itp. Portal spełnia wszystkiego te warunki i daje jeszcze więcej korzyści : )
Jako autor Dawnego Słownika MF (późniejszej Wlk. Ency. MF) pokładam wszystkie swoje siły oraz czas, który mogę poświęcić dla rozwoju obecnego Portalu MF.
Umożliwiam taką możliwość by moje stare dobre wypociny trafiły do rąk młodych i ambitnych osób, które tak jak ja kiedyś będą chciały się posłużyć tej grze i może zrobić poradnik/pomoc(?)dla graczy...
W skład Pliku wchodzi.
>>Pozostałość po "Słowniku MF (ver.1/2/3)"
>>Stara Wersja "Wielkiej Encyklopedii MF" ( ver. 4.0.5 beta 5)
>>Nie dokończona, nowa wersja WEMFO (ver. 5 beta 3.5)
Ostatnio zmieniony przez [Ex-GM] Shell 07-07-2008, 09:55, w całości zmieniany 4 razy
MapY [Usunięty]
Wysłany: 21-07-2009, 17:53 Re: Wielka Encyklopedia MF. (RiP) - INFO
[Ex-GM] Shell napisał/a:
Projekt "Wielkiej Encyklopedii MF" został Oficjalnie zamknięty.
Powodem jest otwarcie od 1 Stycznia 2008 Oficjalnego Portalu MF.
Nie ma już więc sensu kontynuowania prac/poprawek nad encyklopedią, gdyż mija się to z początkowym celem Ency~~. Cel był 1. Stworzenie porządnego. Jednego dużego zbioru informacji o MF, pomocy, poradników itp. Portal spełnia wszystkiego te warunki i daje jeszcze więcej korzyści : )
Jako autor Dawnego Słownika MF (późniejszej Wlk. Ency. MF) pokładam wszystkie swoje siły oraz czas, który mogę poświęcić dla rozwoju obecnego Portalu MF.