pod koniec okresu testowego proponuje zresetowac jeszcze raz wszystkim konta, aby grali od nowa i sprawdzili czy cos sie przez przypadek nie popsulo i czy wszystko dziala ok.
to ja dodam że targ nie działa 25 godzin temu kupiłem 3 przedmioty, i do teraz nie ma ich w depo ani w ekw.
Wysłany: 25-07-2006, 12:03
A moze skonczmy juz spekulacje? Najpierw propunoje zajac sie updatem ktory bedzie a co do nastepnego po prostu poczekajmy a nawet jesli mialo by to nastapic za rok to trudno poczekamy!
narazie nie ale trzeba poczytać w czasie gdy ten serv został stworzony została skopiowana cała database z czasu tworzenia, jak zarejestrowaliście sie później to w teście nie ma was
Kure ludzie zapodal by ktos postac na serwerze testowym:) bo sie rejestrowalem po jego zlaozeniu raz oddalem kotno w ogame (35k) za 58kv na testowym ale koles mnie wyj****! Ktos chetny?
Prosze was abyście odświerzyli tą wersje testowa bo w normalnej wersji mam 44 lvl a jak gram w testowa to mam 20 lvl i nie moge jej do końca przetestowac
Sus [Usunięty]
Wysłany: 06-08-2006, 23:00
Do konca nie da sie przetestowac, wszyscu co dotarli (wiadomo gdzie) stoja w miejscu... A nie widze logiki w tym ze masz postac na 44 a chcesz testowac postacia na 20 Graj tak jak wszyscy i bedzie ok.
Profesja: Wojownik
Wysłany: 07-08-2006, 00:01
ja bym chciał odswierzyc wersjie testową bo akurat robiłem nową postać i gdy niemiałem zadnej postaci zrobili serwer testowy zrobiłem postac KayG i juz jej nie mam i wogóle nie moge przetestowac a z miła checia pograłbym sobie