Cezor- Kiedyś w jakimś MMORPG usuneli mi postac. I se tak Pomyślałem: Cezar To wieli wód... PAsi do Mnie Wpisuje Cezar i .... Zajety. Pomyślałem: Zmienie jakąś Literke. PAdło na "a". zamieniłem na "o" i Powstał CEzor
_________________ Cokolwiek bym tu napisal, to i tak nikt tego nie czyta...
Kozakpoland- z nazwiska (Koziarski). Całą rodzinę wołali "Koza":D. Mnie to się wydało troszkę zbyt wulgarne (chociaż się przyzwyczaiłem), i wynalazłem Kozaka. A że wszystkie Kozaki były zajete dodałem "poland" wiadomo skąd.
Witcher- używam jak reszta zajęta (szczególnie Kozakpoland). Często dopisuje "of", np. w tibii (Witcher of Keltera, Witcher of Inferna), czy The Witcher.
Furax-Kiedys Dawno Temu...Na grze tibia Byl SObie Pewnien gostek Miter Furax Byl on szanowany przez graczy i wielu ludziom imponowal.Po niedlugim czasie zaprzyjaznilem sie z nim Tzn (Pomagal mi Itp itd) bo bylem zielony i poprostu na znak Podziekowania Zrobilem sobie pOstac Furax I Od Tego Czasu Ciagle Uzywam tego nIku (Chyba Z Przyzwyczajenia) oczywiscie zgodzil sie na to .. to niebyla zadna pozerka:D
_________________ Nick:FuraX
Level (Arena):1
Ilosc Gold (Arena):592 G
mój login mops wziął się od tego że kiedyś grałem z kumplami w wormsy i nie wiedziałem jaki login wziąść i oni mi wymyślili mops i od tego czasu wszystkie moje loginy to mops albo jak ten jest zajęty to mopsiarnia lub mops2000
Mój nick wymyśliłem idąc ulice i widząc ciężarówkę z napisem go3 (gofry).
POtem pomyślałem czego niby mam nie zaszaleć i nie nazwać się podobnie .
Ale nie nie pasowało mi to, że Yo3r kojarzy sie z skate-ami, to dodałem Nikczmny, żeby nie pasowało do siebie i żeby wprowadzić troche chaosu.
Oczywiście nie mówią tak na mnie moje znajomki , oni mówią:Artur, Arturo, Artek, Arczi, (Trzeba sie pochwalić swoim pięknym imieniem) i drzeworyt<-lol. Trzy osoby tak mówią(oczywiście nie jest to obraźliwe).
PS: Nie lubie jak ktoś na mnie pisze york(i na dodatek z małej litery).
Mój nick wywodzi sie w połowie od mojego pseudo " Maly " wiadomo czemu , niejestem zbyt wysoki ...
A ze Mały było zajęte to MAlutki sobie walne bo ładnie brzmi niektórzy mi tak mówią ^^ .
Malutki używam często w gierkach za wyjątkiem "tibii".
No tak mój nik to Quatre Raberba Winner, byłem 2x w życiu w Japoni, raz siostra wygrała tam 2 tygodnie w Tajwanie dla 4 osob wiec pojechałem tam z nią było super więc postanowiłem ze swoją dziewczyną pojechać tam ponownie i gdy tam już porzybyłem to dzieciaki biegały z figurkami postaci z mangi Gundam Wink, gdy wrociłem do Polski zobaczyłem tą samą mange przetłumaczoną na język polski, przeczytałem, wciągneło mnie to chociaż miałem wtedy 20 lat, widziałem odcinki w telewizji tego anime a moim ulubionym bohaterem był pilot Quatre Raberba Winner, Pracuję przy komputerze więc szukam desperacko rozrywki i zaczołem grę w MF to postanowaiłem zmienić nik mojej postaci na imię oraz nazwisko tego bohatera.
Ja swojego nicka wymyśliłam (a w zasadzie zrobiła to moja przyjaciółka a ja potwierdziłam, że śliczne tak mianem spracyzowania ) podczas grania w Redo czyli w Redorana (www.redoran.net), gdzie moja postać jest elfem o profesji magika (gdzie jest sierotą . To znaczy, kiedy była dzieckiem jeden bardzo zły przywódca pewnej rasy wyslał swoich żołnierzy, aby zamordowali Jej rodziców i Ją. Rodzice chcąc ochronić dziecko zasłonili małą, ale żołnierze byli silniejsi. Najpierw zginął ojciec, potem matka będąc zgwałcona -dodam że to zbiorówka była, bo zołnierzy było pięciu ) dziecko miało wtedy coś cztery czy pięć latek, ale i tak wykazywało duży potencjal magiczny, dlatego żołnierze podchodzili do Niej ostrożnie. Tak czy inaczej już Ją mieli zabić, gdy zjawił się ktoś, kto Ją uratował i zabrał do siebie i stał się Jej opiekunem ^^. Opuściła rodzinne miejsce zamieszkania (z którego zostal tylko popiół ) i zamieszkala razem z opiekunem w mieście, które się zwie Redoria ^^ będąc ostatnią uczestniczką swojego najpotężniejszego z elfiej rasy rodu Senshi i spadkobierczynią olbrzymiej energii (która przechodzi z jednego pokolenia na drugie, ale to to już bardziej skomplikowana historia ) pragnącą pewnego dnia dorwać drania, który zamordował Jej bliskich i pomścić ich. Na profilu gracza, ktory się zwie tak, jak ja tutaj (czyli Leuthania Senshi ) jest dokładna cała historia tego ^^. Ja to tylko streściłam, bo tamto to zachodzi na opowiadanie . Zapomniałam dodać, że moim hobby jest pisanie opowiadań ^^ z cyklu fantasy + komedie romantyczne . Jedno nawet wydrukowałam a koleżanka do tego okładkę zrobiła )
Pozdrawiam
Leuthania V
_________________ A oto, jak wyglądam w redorańskim świecie
Fajna elfka co ?
Made by Leuthania Senshi ^^
"Kiedy myślisz, że nie jesteś sam - rozejrzyj się! Zobaczysz wtenczas, jak bardzo się mylisz.."
Desdemona to postać z "Otella" Williama Szekspira. Żona największego zazdrośnika, który w obłedzie (myślał, że Desdemona go zdradza z jego przyjacielem - nie dostrzegł, że jej wierność można by było porównać z wiernością Penelopy) ją zabił, a później żałując występku popełnił samobójstwo.
Raz, że imię mi się podobało, dwa - biedna była, że za takiego ślepca wyszła.