Bardzo byłbym za wprowadzeniem następującej rzeczy.
Otóż jest sporo graczy którzy utrudniaja nam życie, za każdym razem z nimi przegrywamy(np.anty [prof.] ) i musielibyśmy specjalnie na nich robić reset statystyk.
A więc, stoimy sobie przed miastem i oczekujemy na jakąś walke, ale nagle loguje sie gracz(czego niezauwazamy) wychodzi przed miasto i nas zabija.
Żeby uniknąć czegos takiego wg. mnie powinna być opcja wyskakiwania informacji (cos w stylu "zostałeś zaatakowany" tylko ,że z napisem np. "Andachiel jest online" - albo jakoś podobnie) czy ktoś jest dostepny. Osoby takie byśmy wpisywali gdzies w profilu, bo przeciez zbedne jest abyśmy wiedzieli o wszystkich
Licze się z tym ,że wiąże się to z obciążeniem serva i może ni być łatwe w utworzeniu w grze, ale to byłoby naprawde pomocne
Miałbym jeszcze 2 propozycje( nie wiem czy były na forum bo przyznam ,że jestem tu nowy )
Po walce automatycznie powinno nas leczyc, kazdy już zapewne przez takie nieuleczenie padł
po porstu: CENZURA! powinno np... sku***** ,K**** na cos innego zamieniac(cokolwiek co niema zadnego zlego znaczenia)
Oczekuje wylewnych wypowiedzi a nie czegos w stylu: "ehee...fajnie" i "weż spier..." albo "...BYŁO " - podkreslam- jestem newbie na tym forum a nie nOObem.
pierwszy pomysł jest całkowicie zbędny... ta gra polega na walkach i tego nie zmienisz.
Z anty można przynajmniej zremisować a jeżeli przegrywasz to skasuj postać i od nowa popracuj nad statami
Z tego co wiem to temat samouleczania sie jest zabroniony ponieważ "postać to nie bot".
Wiesz nieznajomość zasad nie upoważnia do nie przestrzegania ich. Regulamin jest ogólnie dostępny
A co do cenzury to oczywiście jestem na tak Nie cierpie noobów którzy wchodzą na MF tylko po to aby się odstresować, poklnąć. To jest gra publiczna jak chce Ci sie klnąć zamykasz sie sam w pokoju i wtedy wyrzucasz z siebie to co Cie dręczy.
Ale miło zobaczyc taka odpowiedz.
Mnie tam moja postac niewadzi ale jak jest mocny anty, powiedzmy mag, z baaaardzo duzym atakiem to jest ciezko ale pierwsz pomysl nie jest w100% zbedny (jakis% racji mam ; ] )
-tak, wiem ze niewolno uzywac botow dlatego chcialbym gdyby automatycznie Cie leczyło ale byłoby to juz zapisane w grze i oczywiscie całkiem legalne
A co do cenzury to wydaje mi sie ze wszyscy powinni byc jednoglosnie na tak =)
@edit: (down) tak, dobrze o tym wiem i wlasnie tak robie (własciwie mam tam samych na moim lvlu ) ale Cieżko tak co chwile zagladac i latwo byc zaskoczonym, zreszta ta lista czesto sie psuje(pewnie kazdy zauwazyl )
Zyga, po co ci taki system? Anty looknie tylko twoje staty, i nie musisz go znać, i tak cię zaatakuje.
O ile dobrze pamiętam, to jest temat zakazany, postać to nie bot, ćwicz nad pamięcią jak zapominasz się leczyć. A jeżeli chodzi ci o to, że zostaje ci mało HP po walce z potworkiem, a potem cię ktoś dobija, no coż... Zdarza się, ciesz się protem .
Cały czas jest wałkowany to antyprzeklinanie, ale chyba adminom się nie chce.
a nie mozna zrobic czegos takiego:
ktos uzywa niecenzuralnych slow, i yskakuje mu komunikat: " Slowo niezgodne z regulaminem. Otrzymujesz kare 3h Ban na czat"
no i wiadomo jakie slowa wchodza w gre...
Sorka ze troche odbieglem od tematu
a nie mozna zrobic czegos takiego:
ktos uzywa niecenzuralnych slow, i yskakuje mu komunikat: " Slowo niezgodne z regulaminem. Otrzymujesz kare 3h Ban na czat"
no i wiadomo jakie slowa wchodza w gre...
Sorka ze troche odbieglem od tematu
Pomysł na cenzurę na czacie był wiele razy poruszany, nigdy nie przeszedł. Chyba admin doszedł do wniosku że dzieci muszą się wykrzyczeć.
_________________ Proszę nie zwracać uwagi na ortografie i inne duperele.
Klniecie na chacie-gdyby dzieci mialy sie wykrzyczec to niebyloby za to banow
Wg.mnie cenzura/automatyczny ban na czat powinien byc i nie ma co tego tematu poruszac bo kazdy jest za tylko niekazdemu sie to chce robic
JA NIE CHCIALEM ZADNEGO BOTINGU OMG... no popatrzcie... stoicie sobie w 4 przed miestem(team) ,powiedzmy ze 2 osoby sa on-line, nagle ktos was atakuje, wygrywacie ale 2-och wam pada, powiedzmy ze Ci on-line. Jednak nietrafiaja do miasta bo walka jest jednak wygrana dzieki reszcie druzyny lecz te 2 osoby zostaja z 1 hp i przy nastepnej walce wchodza na hita... no powiedzcie ze to nie ma sensu
A co do tego komunikatu- przreciez widziesz ze jak jest online ten upierdliwy anty to nie robisz nic innego tylko wchodzisz do miasta bez komentarza :]
@By the way Nie wiem za co dostalem warna ,przeciez to byla tylko probozycja i nie chodzilo mi o zaden botting Przeciez z niczeo takiego niekorzystam. Prosze... nieznizajcie sie do poziomu forum Tibi.org.pl
Prosilbym o zamkniecie tematu... jakos nieprzepadam jak mnie ludzie/or nieludzie XD krytykuja
stoicie sobie w 4 przed miestem(team) ,powiedzmy ze 2 osoby sa on-line, nagle ktos was atakuje, wygrywacie ale 2-och wam pada, powiedzmy ze Ci on-line. Jednak nietrafiaja do miasta bo walka jest jednak wygrana dzieki reszcie druzyny lecz te 2 osoby zostaja z 1 hp i przy nastepnej walce wchodza na hita... no powiedzcie ze to nie ma sensu
no to wtedy masz 1 minutke prota to wchodzisz na pole z druzyna i schodzisz wchodzisz i schodzisz... trafiasz na walke 4 vs 4 potworki i wtedy gracze sie uleczaja.... proste
1 pomysł dla mnie zbędny
2 jestem jak najbardziej za dużo walk przez to przegrałem jak mi zabrakło ruchów i sie gdzieś poza miastem musiałem wylogować
3 także jestem jak najbardziej za cenzurą
ktos mowi ze z anty sie zremisuje ale ja sie z andem zgadzam w 100%
sa anty ktorzy maja malo speeda duzo hp i giga mega atak i jak niezdejma cie na hita to 2 juz napewno wiec wiesz
a co do cenzury to na wielu forach tak jest ze jak ktos napiesz np kurekhem to wyskakuje przykladowo smerfetka albo co i czasem mozna sie nawet z tego pośmiać bo wychodza śmieszne rzeczy tak więc jestem za cenzurą a za tym 1 to 50 na 50