1. Proponuje zrobić w miastach nową lokjacje ogłoszenia po jego kliknięciu wybieramy miasto które nas interesuje np.Devos i wyświetlają nam się wszystkie ogłoszenia tego typu np. broń gdy któraś broń nas zainteresuje klikamy opcje przejdź na targ i pokazuje nam sie ta rzecz do licytowania
2. Chciałbym aby zostałyt edytowane privy bo taki mój kolega chce mi wysłać link i nie można na niego klinkąć tylko trzeba ctrl i c itd. chodzi mi oto aby privy działały jak publiczna rozmowa
1. Nie przejdzie, bo jak chcesz poznać oferty na targach to musisz wędrować po miastach ( tak by to tłumaczyli). Zresztą mi się też to nie podoba, takie udogodnienie dla leniwych.
2. może być, mi to nie wadzi.
_________________ Proszę nie zwracać uwagi na ortografie i inne duperele.
Pierwsze mi się nie podoba...
Wtedy dużo trudniej by się licytowało (za większą kasę) bo każdy by miał oferty z wszystkich miast jak na tacy. Teraz to jak komuś sie chce szukać to skorzysta -czasami można kupic cos unikatowego za naprawde małą kase- a jak ktoś jest leniwy to po co mu jeszcze ułatwiać życie?
A co do drugiego to wszystko mi jedno. Niby można by to wprowadzić ale to zbędne.
Monet napisał/a:
2.Nie za bardzo kumam ale jest czat przecież
Na chacie nie można wysyłać linków z innych gier tylko te z MFO.
1. Na NIE Jak Ci zależy na jakimś przedmiocie to musisz się troszq wysilić Poszukać
2. Pomysł taki sobie;) Niby skopiować i wkleić na pasku adresu nie jest tak trudno no ale.... czas leci Ten pomysł może być
1. Jak dla mnie to niepotrzebne. Jak czegos szukam to wykorzystuje szukajke na targu, więc po co jakieś ogłoszenia??
2. to kopiowanie i wklejanie linkow troche wnerwia, więc za
Ostatnio zmieniony przez Marvelous 17-08-2007, 21:16, w całości zmieniany 1 raz
Level: 999
Wysłany: 18-08-2007, 07:48
1. Ile razy kupiłeś coś za bardzo małą cenę ? Ile razy skorzystałeś z okazji?
Tak to nie będzie można kupić coś "fajnego" za małą cenę , ponieważ bogatsi gracze
będę mieli wszystko pod nosem... Jednym słowem NIE!
2. Trochę nie rozumiem , ale według mojego mniemanie chcesz aby privy były rozmową publiczną(?). Masz , przecież czat. A od wysyłania linków masz GG.
Kiedyś tak było i wszyscy gracze SPAMowali linkami z innych stron aby czerpać za to korzyść. Także jestem na nie;]