Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:32
Walki manualne z graczami

Tak czy Nie? :>
tak.
53%
 53%  [ 30 ]
nie.
39%
 39%  [ 22 ]
Mi to lotto
7%
 7%  [ 4 ]
Głosowań: 56
Wszystkich Głosów: 56

Autor Wiadomość
Pitazboras 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Level: 220
Wysłany: 03-03-2007, 19:35   

1. To dla twojego dobra ;)
2. W następnym updacie nie ma szans, lepiej żeby szybciej skończyć fabułę, później możnaby się takimi duperelami zajmować.

Diablica 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: Diablica
Level: 100
Wysłany: 03-03-2007, 19:36   

hehe następne update czyli prawdopodobnie jutro :mrgreen:
no dobra wracając do tematu.. na pewno fajny pomysł, inteligencja czasem nie wystarcza i napewno każdy chcialby sie zmierzyc w pojedynku manualnym. Jestem na tak by dodać w mieście np. Arena dla graczy. Pomysł ogólnie fajny.... tylko ciekawe czy wejdzie w życie :roll:

ahim 
Użytkownik

Nick: Tugor
Wysłany: 03-03-2007, 19:42   

pomysl nie jest glupi.....podoba mi sie :wink: a jak wszystko nawet inteligencja plata figle.....mam nadzieje ze admini przemysla to i sprobuja wprowadzic ten pomysl w zycie

Zyga 
Użytkownik Roku 2007!

Nick: Andachiel
Level: 199
Wysłany: 03-03-2007, 19:58   

Czasem fajnie pogłówkować ^^ :cool:
Tylko taka prawda ,że admini nie zawsze czytają nowe pomysły userów forum. :roll:
Trzeba przyznać ,że pomysł zły nie jest ale zrobiłem mały błąd jak go zakładałem.
powinienem zrobić opcje w ankiecie:
-tak
-nie
-mi to tito
Bo jak komuś to 'wisi' to daje po prostu nie... ale pewnie dużo graczy chciałoby mieć taką funkcje/opcje w grze ;)

Ostatnio zmieniony przez Zyga 03-03-2007, 20:44, w całości zmieniany 2 razy  

Singami 
Użytkownik

Level: 666
Wysłany: 03-03-2007, 20:19   

byłobyłobyłobyłobyło!!!!
Sam napisałem taki temat... Jeżeli ty używałeś/łaś szukaj (dokładnie), to ja jestem król... Ale chyba raczej na tak.
PS.
Jak patrzę na twoje tematy, to niewiem czemu, ale mi się głupio robi. Może to dlatego, że założyłeś temat by się użalić... Ale twoje tematy zawierają dużo treści (choć czasami głupiej xD )

Laucion 
Użytkownik

Level: 48
Wysłany: 04-03-2007, 09:46   

Można to zrobic tak: Każdy z graczy płaciłby po 1MF albo po 5MF za walkę. W każdym mieście można by ustalic kolejkę do zapisywania się na walki np. 1 walka na 3 minuty. Jeśli ktoś nie zada ciosu w ciągu minuty to zadziała skrypt inteligencji.
-Po pierwsze: Nie obciążyłoby to serwera, bo nie było by aż tylu osób ile jest na normalnych walkach
-Po drugie:MyFantasy by zarobiło co zmotywowało by admina do szybszych updatów:twisted:
-Po trzecie: Wreszcie bylibyśmy niezależni od skryptów, które wg. mnie są mało dokładne i nie wiele można nimi dokonac.
-Po czwarte:Jest kolejny sposób do wydawania MF'ów bo silniejszym graczom ruchy czy resety aż tak nie są potrzebne, a dzięki temu może troche osób by wróciło.

Podsumowując: Według mnie to bardzo dobry pomysł, ale należy ograniczyc korzystanie z niego bo inaczej obciążenie serwera byłoby kosmiczne.

Przez wadliwą klawiaturę nie mogę pisac litery "ć" więc proszę o nie czepianie się tej sprawy.

Sintui 
Tester

Level: 151
Wysłany: 04-03-2007, 10:13   

Mi to lotto ^^ Mam tak ustawioną inteligencję, że z bossem mógłbym
walczyć automatycznie xD Ten pomysł jest mi obojętny ... czy wejdzie czy nie wejdzie
mi to nie bedzie przeszkadzać ... Chociaż trochę bardziej jestem na nie ...

MichuL 
Moderator Roku 2009!
Game Master

Wysłany: 04-03-2007, 14:26   

no tak, niech to wejdzie, ja będę z kimś walczył, zamiast zrobić ruch to sobie odejdę od kompa, a przeciwnik sobie będzie czekać na mój ruch parę godzin...

SaPeRe AuDe 
Użytkownik

Level: 1
Wysłany: 04-03-2007, 14:55   

Zyga napisał/a:
Acha... jeżeli gracz niepodejmowałby ruchu przez jakis czas (np.30 sec.) jego postac juz do konca walczy automatycznie/wg tego jak ustawił inteligencje

MichuL czytaj dokładnie temat ;)
Ten pomysł nie jest zły..jest dobrze pomyślany ale raczej narazie nie wejdzie...

Zyga 
Użytkownik Roku 2007!

Nick: Andachiel
Level: 199
Wysłany: 04-03-2007, 14:57   

Cytat:

Acha... jeżeli gracz niepodejmowałby ruchu przez jakis czas (np.30 sec.) jego postac juz do konca walczy automatycznie/wg tego jak ustawił inteligencje

:evil: Czy ty uważnie czytasz- tez watek był 3 razy wspominany :!: Zaaal.pl :twisted:

Zagadam do jakiegos admina, moze skomentuje ;)

A kto sie na to moze zgodzic? tworca gry :) jezeli pomysl okaze sie fajnym moooze kieeedys zostanie wprowadzony w zycie :)

pozdro =)[/quote]

____
edit:/SaPeRe AuDe : sorki za to samo ale w tym samym czasie wyslalismy :P

Ja uwazam ze takim powinno sie warny stawiac ktorzy nieczytaja tematu uwaznie a potem zbednie komentuja :twisted:

_____
edit2/down:
Po prostu brak komentarza :!: :roll: Gosciu? jak ty jeszcze zyjesz? :roll:
Ostatnio zmieniony przez Zyga 04-03-2007, 20:33, w całości zmieniany 1 raz  

Shadow Aqilian
Użytkownik

Wysłany: 04-03-2007, 20:18   

ja bym zrobił manuelne nawet z potworami bo wkurza mnie to że: jak ma w inteligencji mix lecz to to mi leczy każda rane :mad: nazwe to tak: inteligencja w mf nie jest inteligentna ;) zresztą fajnie by sie walczyło automatycznie. i najlepjiej zeby ruchy były w nieskończoność a jak nie to zeby by ło ich więcej i szybciej sie ładowały :-D

Pitazboras 
Użytkownik

Wysłany: 04-03-2007, 20:46   

Shadow Aqilian napisał/a:
jak ma w inteligencji mix lecz to to mi leczy każda rane :mad:

Bo masz inteligencję źle ustawioną.
i najlepjiej zeby ruchy były w nieskończoność a jak nie to zeby by ło ich więcej i szybciej sie ładowały :-D

Prosisz się o ostra.

Shadow Aqilian
Użytkownik

Wysłany: 04-03-2007, 21:36   

Pitazboras napisał/a:
jak ma w inteligencji mix lecz to to mi leczy każda rane :mad:

Bo masz inteligencję źle ustawioną.
i najlepjiej zeby ruchy były w nieskończoność a jak nie to zeby by ło ich więcej i szybciej sie ładowały :-D

Prosisz się o ostra.
oki moze masz racje nie znam sie za dobrze na tej grze lae powiedz mi jak mam dobrze ją ustawić zioom :cool: a co chodziło z tym: prosisz sie o ostra??

Pitazboras 
Użytkownik

Wysłany: 04-03-2007, 22:04   

Odnośnie inteligencji sprawdź FAQ gry, jak nie wystarczy to poszukaj na forum i nie pisz w tym temacie, bo się off-topic robi.
A ostr to ostrzeżenie. Przeczytaj regulamin forum to się dowiesz za co dokładnie możesz dostać ostra i co za to grozi.

Inimisaru 
Użytkownik

Level: 98
Wysłany: 05-03-2007, 07:24   

Według mnie walki manualne z graczami były by beznadziejne :mad:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi