Ale po co to? ;/
Jest dobrze tak jak jest ;/
nie wyobrazam sobie zmiany mojej prezentacji tylko temu, iż...
wg Was za duzo literek nabazgralam ;/
= enterka ponaciskalam ; )
bo przeciez jak wspomniano ...
rysunki nie sa na servie mf...
no poza avkami...
a po za tym naprawde nieliczni maja prezentacje..
tonaca w ryusnkach ;/
to nie zalezy od wielkości prezentacji bo w końcu ile ona moze zajmowac a nie które kompy sa wolne może i Twój bez urazy do takich należy po co więc zmieniac
Moj komp jest wolny? moze teraz do najszybszych nienalezy ale kiedys byl naprade niezly
Karta graficzna: Radeonchyba 9551 ale głowy nie dam
Komputer:
AMD Athlon(tm) 64 Processor
3200+
2.21 GHz, 512 MB RAM
Ja juz bym wolał zeby okno do tworzenia prezentacji było wieksze i troszke szerszcza sama prezentacja. bo jest waska i dluga.
Sam chciałęm to przedchiwlą zaproponowac a że zachciało mi sie używac szukajki to zawędrowałęm tutaj
Pomysł mi się podoba bo gracze np Sir Kondzio 22 czy jak mu tam mają prezentację z ogromną ilością gifów,obrakzów itp...
można by było chociaż minimalne ograniczenia wprowadzic w ilości znaków lub jakimś ograniczeniem w KB...
X-F napisał/a:
Jak tak bardzo Wam przeszkadza długie wczytywanie prezentacji:
1) kupcie lepsze łącze internetowe
lub
2) wciskajcie Esc, aby przerwać ładowanie strony
Level: 999
Wysłany: 07-06-2007, 15:40
Dużo Zyga napisałeś mądrych postów , ale te do mnie nie trafia ;/ Nie znam gry oprócz MFO , w której można robić swoje prezentacje . Napisać coś o sobie i przyjaciołach uważam to za duży + w MFO. Już prezentacje są ograniczone trochę . ( nie można używać "strike" etc )
Dlatego jestem na NIE! Niech zostanie tak jak jest. Gdyby to obciążało serwer MFO bardzo to byłbym na tak ... Ale czemu mamy odbierać prezentacje graczy jeżeli to zabiera tylko x KB
Faktycznie jest dobrze tak jak jest i jako autor tego tematu prodze o jego zamkniecie...no i do kosza