Nie wiem czy Was też to wkurza ale mnie bardzo. Stoje sobie np. pod Langeburgiem i widze noob team z poziomami 8lvl i 50LVL . To tak jak sztuczny prot bo nikt ich nie zaatakuje . Moja propozycja wprowadzenie limitu w teamach np do 6 czy 7 lvli różnicy albo zeby nie mozna bylo atakowac teamu z wysoką różnicą lvli. Możliwe ze to bez sensu ale nie odpowiadajcie np "To nie potrzebne" albo "A po co to?" Postarajcie sie uzasadnic swoje wypowiedzi.
Dlaczego niby mialo by byc zabronine cos takiego? Jesli stoisz pod lange to masz tam tylu ludzi do atakowania ze nie powinienes sie przejmowac teamem ktory stoi z 80 lvlem, wystarczajacym ograniczeniem jest to ze walka TvsT nie moze sie odbyc jesli najwyzszy lvl z 1 teamu jest o ponad 6 lvli wyzszy od najnizszego lvlu teamu 2.
Co jest nie fair? Przeciez oni cie nie zaatakuja! A jesli chcesz z jakims graczem zawalczyc 1vs1 to popros go o to - jesli bedzie chcial to odejdzie na bok i z toba zawalczy...
Nom to jest nie fair.
Zreszta sam już taki temat:
https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=9933&highlight=lvle++dru%BFynach
zakładałem więc zanim założysz temat to sprawdź w szukajce czy już takiego czasem nie ma
Jestem za ale z drugiej strony na wyższym lvlu jest też sporo takich drużyn no i co z drużynami grającymi na rank? Tam też czasem występuje taka rozbieżność
Heh ostatnio stuknąłem podobny team (52+38),
a koleś mnie pyta, czy "sobie podniosłem libido"
W każdym razie expa sobie podniosłem,
a zapomniałem go zapytać, po co mu taka drużyna
_________________ nie działam już aktywnie na scenie MF
Ucz się ucz, bo nauka do potęgi klucz;
a jak będziesz mieć dużo kluczy,
złamiesz wszystkie zabezpieczenia.
Profesja: Mag
Level: 48
Wysłany: 06-03-2007, 18:49
Jeśli chcą miec taki rozrzut poziomów to niech mają - ich strata. Albo może to np. koledzy i jeden wciągnął drugiego i pomaga mu nabic poziom. Jest też spora szansa że to multikonto tzw. ,,Brat", a wtedy to nie za drużynę, a za oszustwo kogoś trzeba ukarac.
ja jako niepoprawny deczaszkeryzator niedawno znalazłem chyba właśnie pod langeburgiem team 88lvl + 9 lvl z czaszką - nie wiem czy oni dostawali jakiegoś expa od tych którzy nie zauważyli jakie ci mają poziomy, a tylko czachę zobaczyli...
no, ja od nich expa nie dostałem, ale satysfakcja jakaś jest... no i team się wkrótce zmniejszył...
Jaką kto zakłada drózyne to tylko jego sprawa to czy jest w niej lv 100 i 5 to tylko fakt, że portrafią sie zgrać a i tak ktos z wyższym poziomem z łatwością by ich ściągnoł:P
podisuje sie pod tym. Ja uważam ,że Ci co pomagaja kolegom/braciom/swoim multi to tylko sie narazaja bo jak chce z kims walczyc to szczeze bym sie pofatygowal i pojechal karawana z scythe np. do urkaden (na lvl 95+ malo graczy juz walczy i jest duzo anty-znaczy duzy %)
A jak ktos gra na ranka i ma np. 90lvl to bierze sobie 3 gosci np. z 40lvlami ktorzy maja 3000R i codziennie sie naijaja punky