Chodzi o to że w każdym mieście będzie zakładka handlarz i będzie to człowiek ( ale nie użytkownik ) który sprzedaje różne rzeczy i co 24h ma inne rzeczy . Jest to bardzo przydatne bo w dalszych miastach trzeba zdobyć np. łuski tyranozaura które trudno się zdobywa i naprzykład dzisiaj handlarz ma łuske tyranozaura za 10 000 i każda rzecz codziennie zmienia cene albo wogole znika i pojawia się nowa . oczywiście w Eterni handlarz nie będzie miał pierścienia piaskowca , tylko bronie na poziome levelów graczy !
Co wy na to ?? (Uzasadnijcie swoje odpowiedzi ! )
Chodzi o to że w każdym mieście będzie zakładka handlarz i będzie to człowiek ( ale nie użytkownik ) który sprzedaje różne rzeczy i co 24h ma inne rzeczy . Jest to bardzo przydatne bo w dalszych miastach trzeba zdobyć np. łuski tyranozaura które trudno się zdobywa i naprzykład dzisiaj handlarz ma łuske tyranozaura za 10 000 i każda rzecz codziennie zmienia cene albo wogole znika i pojawia się nowa . oczywiście w Eterni handlarz nie będzie miał pierścienia piaskowca , tylko bronie na poziome levelów graczy !
Co wy na to ?? (Uzasadnijcie swoje odpowiedzi ! )
JEstem na nie poniewaz kazda z potrzebnych rzeczy mozesz znalezc na Targu oraz przechodzac bossow lub (mowiles o luskach tyranozaura) zabijajac tyranozaury
Profesja: Mag
Level: 48
Wysłany: 06-03-2007, 18:43
Lepiej byłoby zrobic, że ceny w sklepie i się wahają np. w przedziale +-10 lub 5% wartości co godzinę. Sprzedaż na targu stała by się ciekawsza bo np. są osoby które kupują coś tuż poniżej połowy ceny (w tym ja), a potem sprzedają do sklepu za połówkę- można tak zarobic w łatwy sposób nawet 200k dziennie jak się ma fuksa. A tak można by to trochę zmniejszyc.
Jestem na nie ponieważ gra wtedy stała by się troszkę łatwiejsza dla graczy poniewaz z tym handlarzem nie musisz sie licytowac i wystarczy poczekac i masz co chcesz i wymiatasz z zajebistymi rzeczami a na targu trzeba sie licytowac i gra wtedy jest ciekawsza bo trudniej zdobyc bardzo dobre przedmioty
Profesja: Wojownik
Nick: ZeRg
Level: 8
Wysłany: 07-03-2007, 10:10
Pomysł głupi ale .............. byłbym za tym raczej aby wprowadzić wymianę przedmiotami na danych lvlach na przykład w przedziale 60-80 lvl można się wymienić następująco : Kapelusz z łusek Pierścień z piaskowca
Mam takie same Zdanie co KaWu...
Po co Ci łuski skoro mozna je zdobyc na w*s*p* lub na targu...
a tak to ten handlarz małoby chciał za takie coś... co i moze
brązowe jeszcze chcecie?? idzcie w sklepie kupcie... cieplejsze chociaż
Boże głupota ludzka nie zna granic
może rękawice w jakiejś skrzyni bedą np. za l**ą
Jestem oczywiście na :
Nie
_________________ To ja odwiedziłem forum jako
130000 koleś
targ jest po to by sobie dorobic !
jezeli by tak bylo to targ by podupadl
a wszystkie zeczy mozesz sobie sam zdobyc =) (no chyba ,że Ci z bossa niepoleca )