Profesja: Wojownik
Nick: Sir Siudzi
Level: 90
Wysłany: 07-03-2007, 08:05
Też jestem anty i co nikt mi tego nie wypiera !!A co ??? Ktoś mi powie że nie moge brać udziału w turniejach bo jestem anty ?? Śmieszny jesteś
patrzcie na to jak możecie : http://s1.my-fantasy.net/...s_sort_dir=desc
pozatym anty zawsze padają max 3 runda bo trafią na przeciwną profesję
Wyglada na to, ze na wysokich poziomach, anty maja wieksze prawdopodobienstwo, na zdobycie punktowanej (czyt. ptk. MF) pozycji w turnieju - zapewne przez to, ze na tych poziomach gra zdecydowanie mniej osob i wiekszosc sie zna, wiec taki anty potrafi przewidziec swoje szanse w turnieju - zwlaszcza jesli w grupie lewelowej jest przewaga jednej z profesji (np. mag - na moim obecnym poziomie oplacaloby sie byc antymagiem, bo magow jest o wiele wiecej niz wojow), wtedy anty na spore szanse.. Co nie zmienia faktu, ze musi miec rowniez niezlego farta
@down
Wiem, ze juz o tym wspominales, ale to bylo to tego leniwego nade mna
Ostatnio zmieniony przez ADIHC1 07-03-2007, 14:18, w całości zmieniany 1 raz
Też jestem anty i co nikt mi tego nie wypiera !!A co ??? Ktoś mi powie że nie moge brać udziału w turniejach bo jestem anty ?? Śmieszny jesteś
patrzcie na to jak możecie : http://s1.my-fantasy.net/...s_sort_dir=desc
czy ja CI zabronilem brac udzialu w turnieju ? ja nie czytasz tematu, tylko odpowiadasz to lepiej w ogole sie oddzywaj
Touch napisał/a:
Zgadzam się z tym że każdy ma prawo rozdać staty jak chcesz pozatym anty zawsze padają max 3 runda bo trafią na przeciwną profesję
widze ze zabardzo nieczytacie co pisze ja i inni
Wroćcie na strone wczesniej i poczytajcie
Up/ ja juz o tym wspomniałem strone wczesniej
NA wysokich lvlach jest dosc duzy % procent % anty i dlatego nie raz zajmuja oni medalowe miejsce ; dd
Sir Siudzi: o co chodzilo z tym linkiem ktory w szukajce mnie znajduje? jak mozesz to napisz
"bee" - taki dzwiek to wydaje baran albo owca a ty chyba nie jestes, wiec zachowuj sie jak czlowiek...
No tak^^ .. bee ;)
swoja droga...
Nhadala napisał/a:
To tak jakbym miała rozdać Twoje statystyki...
Tak jak zwykle. Jak chcesz...
---
ja osobiscie wole sie jednak bawic w mozolne wyliczanie moich szans i przeciwnikow :)
poki obecny system jest lawty do rozgryzienia xD
bo wtedy wynik starcia bede obarczac moja kiepska matematyke..
a nie druga istotke^^"" .. chociaz .. : )
Hmm...nie chce mi sie 3 raz powtarzac.
coz... NIE CHCE USUWAC/DYSKRYMINOWAC anty To tez sa gracze MF...i zasluguja na szacunek
kiedy to zajarzycie ? ale wolalbym zeby oni sie mierzyli z innego pokroju przeciwnikami
Ale zapewne sie myle i tylko wy macie racje.
Skoro tak ten temat ma wygladac, prosilbym o zamkiniecie bo za duzo osobom sie to niepodoba
oczywiscie ,że chcialbym zeby poodpadali
Powiedzmy ze anty ma takie staty jak ty..tylko zamiast to co ty w inte to walnol to w speeda
Jak jeszcze bedzie mial dobre gemy,eq i silny atak to jestes raczej poskladany
(nie mowie o skrajnych przypadkach/fuxach bo sie czasami zdarzaja)
Ale lookaj ,że uczciwie by odpadli z turnieju, nikt by ich niewyrzucal :]
chociaz za duzo jest anty zeby cos takiego weszlo w zycie....
Powiedzmy ze anty ma takie staty jak ty..tylko zamiast to co ty w inte to walnol to w speeda
Jak jeszcze bedzie mial dobre gemy,eq i silny atak to jestes raczej poskladany
1. Chyba żeby trafił nie na swoją profesję. Więc ma około 50%, że wygra (jak trafi na swoją) i 50% że przegra (jak trafi na nieswoją) - zakładając oczywiście, że wojów i magów jest po równo (co nie na wszystkich levelach jest prawdą).
2. Jeśli to taka świetna taktyka, to czemu sam tak nie zrobiłeś?
Zyga napisał/a:
Ale lookaj ,że uczciwie by odpadli z turnieju, nikt by ich niewyrzucal :]
Suuuper... Nie wiem czy to takie uczciwe dobierać im (i tylko im) takich przeciwników, żeby przegrali.
Zyga napisał/a:
chociaz za duzo jest anty zeby cos takiego weszlo w zycie....
Tu nie chodzi o liczbę anty. Ja jestem hybryda i też jestem przeciw. Dlaczego? Bo to nieuczciwe.
co do anty wygrywających w turnieju to szalony ivan - anty mag zajął pierwsze miejsce w grupie siódmej. a ogólnie byłbym za czymś w rodzaju żeby każdy gracz miał szanse w pierwszej walce zawalczyć z wojem a w drugiej z magiem (lub na odwrót). a później już jak leci. samemu ostatnio przegrałem z takim anty wojem w drugiej rundzie co jakoś zbytnio mnie nie usatysfakcjonowało.
Ludzie zrozumcie jedno. Każdy ma prawo rozdawać staty jak mu się podoba. Przegrałeś w 2 rundzie, ale jak byś trafił na anty maga i z nim wygrał, to nawet byś nie pisną. Jak ktoś chce grać anty to niech nim będzie. To już jego ryzyko jak rozstawia staty.
_________________ Proszę nie zwracać uwagi na ortografie i inne duperele.