Wysłany: 08-03-2007, 14:39 przeniesienie "depozytu" do "plecaka"
Oto propozycja jak ułatwić korzystanie z depozytu.
Teraz gdy chcemy użyć jakiś przedmiot z depozytu, klikamy na "depozyt", klikamy "wyjmij", potem "plecak" i na końcu na "uzbrojenie lub "gemy".
Moja propozycja polega na usunięciu działu "depozyt" i umieszczeniu jego funkcji w plecaku. Jak by to miało wyglądać przedstawia wykonany przez mnie screen:
Ikonka otartej skrzyni obok łusek tyranozaura, służyła by do wyjmowania przedmiotu z depozytu. Oczywiście podczas pobytu poza miastem depozyt znikał by z plecaka.
Jak wam się podoba mój pomysł? Tylko nie pisać że obciąży serwer ;p
edit: poprawiłem trochę grafikę.
Ostatnio zmieniony przez piteruss 08-03-2007, 16:50, w całości zmieniany 3 razy
Hmmm.... tylko że wtedy będą pytania dlaczego nie da sei wyciągnąć z depozytu przedmiotów... bo ktoś nie jest w mieście. Teraz jest to przynajmniej oczywiste że trzeba wejść do miasta żeby sie dostać do niego.
Pomysł raczej ułatwiający dostęp, ale nie wiem czy to nie wprowadzi troche chaosu
_________________ moc nie tkwi w sile, siła tkwi w mocy
A moze zostawic depozyt tak jak jest (czyli w miescie) i do tego
dodac to o czym wspomnial piteruss, czyli wchodzac do
miasta, do depozytu rozniez mozna byloby sie dostac przez plecak.
Choc, szczerze mowiac, jest mi to obojetne, czy to wejdzie..
Hmmm.... tylko że wtedy będą pytania dlaczego nie da sei wyciągnąć z depozytu przedmiotów... bo ktoś nie jest w mieście. Teraz jest to przynajmniej oczywiste że trzeba wejść do miasta żeby sie dostać do niego.
Pomysł raczej ułatwiający dostęp, ale nie wiem czy to nie wprowadzi troche chaosu
Jak ktoś jest na tyle głupi że pisze pytania na forum i pw, zamiast kliknąć na pomoc to już jego sprawa
Ostatnio zmieniony przez piteruss 08-03-2007, 16:48, w całości zmieniany 1 raz
Moim zdaniem lepiej tak jak jest...
wydaje mi sie ze to zbytnie kombinowanie ale..
heh... jak wspomnial Bulwahr
dla mlodszych i nieobeznanych graczy ..
bedzie to nie tyle chaos co nie lada zagadka.
Ymm... Nie. To jest troche bez sensu... To ze depozyt jest w miescie jest calym jego urokiem, o to wlasnie chodzi ze nie nosisz wszystkiego ze soba tylko czesc rzeczy przechowujesz w bezpiecznym miejscu.
powiedzilem to w przenosci nie kapiszi jacys jestescie chodzi o to ze depozyt ma juz taki urok ze jest w miescie!! jestem PRZECIW
edit: widzialem juz chyba 3 propozycje uzytkownika piteruss i 2 z nich byly w stu procentach bezuzyteczne i bezsensu. po co szukac jakis bezsensowych detali jak masz wymyslac takie pomysly to lepiej nie mysl
bez obrazy
Ja tam w tym depozycie żadnego uroku nie widze, ale skoro jesteś przeciw... Zawsze można zrobić tak jak napisał adihc1 czyli zostawić graczowi wybór - albo korzysta z depozytu tradycyjnie, albo przez plecak.