Wysłany: 09-03-2007, 18:27 Gdzie jest licytacja która mnie przebili
Myśle, że każdy się zgodzi z tym, aby dodać przy licytowanym towarze, w którym mieście odbywa się aukcja.
Teraz jest tak, że dostaje wiadomość, że mnie przelicytowano, ale nie wiem w którym miescie licytowałem ten przedmiot..
Wiem, ze można to sobie zapisywać, ale po co skoro wszystko może być przejrzyste
Kurcze nie mogę edytować odpowiedzi, więc przyjmijmy, ze pierwsza jest na TAK, a druga na NIE.
Oczywiście na tak ... przy licytacji eliksirów bardzo wkurzająca jest niewiedza o mieście w którym jest dany przedmiot ... ta opcja już dawno powinna być wprowadzona.
Tez jestem na tak, mnie to bardzo irytuje kiedy licytuje 10 miksow regeneracji a tu nagle ni z tego ni z owego PW o tym ze mnie ktos przebil minute przed koncem aukcji no i dawaj po wszystkich miastach bo mam na to tylko 3 min a jak nei pamietam to amen w paciezu
No ja oczywiście też jestem na TAK. Wnerwia mnie to kiedy mi pisze "aukcja odbywa się w innym mieście". To bardzo dobry pomysł i napewno ułatwi życie graczom MFO.