mam niski lvl i wiem co sie dzieje w eterni , urkaden i landerburgu (w eliar tez ale rzadko)
poprostu niektorzy se robia rekord w czachach! zabijaja wszystkie nizsze lvle! kazdy narzeka na to ze np. zaatakowal go noob czekal godzine i jak wyszedl z zamku to zas go ubil!! ;/
idzcie do Landerburga i zobaczcie ze cochwile leci linmk z walka i jest to walka z noobem!!
propozycja : karac ich bo czachy nic nie dawaja (przynajmniej na malym lvlu)
Level: 999
Wysłany: 12-03-2007, 18:43
MYśle nad takim pomysłem ... jeżeli gracz zaatakuje 3 arzy niżysz lvl neich dostanie czahę na parę dni .. A nie kilka ... Wtdy odechciało by się attakowac noobom.!
Proszę zabije 3 razy niższy lvl to niech ma blokadę na godzinę. Na niskich lvlach graczom zależy na tym żeby nie mieć prota. Posiadanie go jest prawie równoznaczne z blokadą. PRAWIE. To taki gracz zamiast czachy niech otrzymuje godzinną blokadę to sie oduczy
Ale jest inny probel mbo nie ktrorzy robia muylti i 2 kontem chce miec jak najwiecej czach wiec im to nic nie zrobi ze ebdzie miał na kilka dni.
Ja tez miał maly lvl ale jak mnie atakowął wyzszy lvl to nie tylko tracilem expa ale i pnk rankingowe.Takie to byly czasy dopiero niedawno to zmeinili.Wtedy nikt nie narzekał jak teraz.
Jestem na nie, gonitwa za czachami jest jedną z przyjemniejszych części gry.
_LeNy_ napisał/a:
mam niski lvl i wiem co sie dzieje w eterni , urkaden i landerburgu (w eliar tez ale rzadko)
poprostu niektorzy se robia rekord w czachach! zabijaja wszystkie nizsze lvle! kazdy narzeka na to ze np. zaatakowal go noob czekal godzine i jak wyszedl z zamku to zas go ubil!! ;/
To po co wychodził po godzinie z zamku? Jak się ma mały lv. to wydanie 100 ptk ruchu zajmuje góra jakieś 15-20 min. I by je odnowić potrzeba ponad 5h. Rozumiem że mf się podoba, ale żeby wychodzić z zamku dla 20 ruchów? To już lekka przesada.
_________________ Proszę nie zwracać uwagi na ortografie i inne duperele.