MI też się podoba, poczytał bym sobie takie cóś. Jak coś to ja z wielką chęcią zajmę się robieniem ciekawych screenów screenów z chatu i szukaniem fajnych walk. I tak to robie tylko dla siebie(z nudów), a na redaktora się nie nadaje bo nie jestem zbyt biegły w ładnym pisaniu.
PS: I 5 gr ode mnie. Można urządzić konkurs na logo tego zina ;D.
-> ogloszenia: jesli jakis gracz chcialby zamiescic ogloszenie np o wystawionym przedmiocie placil by za kazde jedno takie ogloszenie 1 MF.
Dobre !
Ja jestem na tak.Pomysł mi się naprawde bardzo podoba ale wymaga "rozwinięcia".
Dla mnie mogła by być jeszcze czarna lista gdzie podawane były by nicki dzieciaków nie umiejących grać bluzgających innych.
I jeszcze radio MF można zrobić ot co
ale się rozpisałem-w każdym razie jestem na tak
Profesja: Wojownik
Level: 1
Wysłany: 01-09-2007, 22:21
Jak odświeżać to odświeżać na całego .
Ogólnie jestem na TAK.
Można by jeszcze dodać wywiady z graczami z czołówki światów np. funreal_pyre, IGL, Zahir, Angel of War itp.
Level: 194
Wysłany: 02-09-2007, 10:26
Dobrze, może Admin się zgodzi
Jakby jednak nie było chętnych, zawsze mogę coś napisać
Pomysł z gazetką jest naprawdę świetny i dobrze by było gdyby tą gazetkę pisać o dniu wcześniejszym, bo chyba dziwne by to było, gdyby co trochę się zmieniały np. raporty w tej gazetce Ale to co napisałem jest raczej oczywiste
Myśleliśmy o zrobieniu czegoś podobnego na portalu.
Ale trzeba jeszcze z adminkiem pogadać, czy wyciąganie info typu: najwięcej ranku/złota/expa etc nie spowolni gry. No chyba, że tak jak Ku_Zi powiedział - dane z dnia poprzedniego uaktualniane np podczas odświeżania rankingu w nocy.
Ale admin oczywiście musi się zgodzić na takie coś
Dobry pomysł, jestem za. Można by do takiej gazetki np. wstawić wywiady z najlepszymi graczami itp. Fajnie by było, gdyby ten pomysł został zrealizowany.
Szczególnie zanim złe gemy pobanują wszystkich najlepszych
Ale skoro tylu na tak można by ustalić kto co robi.Bo każdy swój portal ma robić ? Będzie 1 oficjalny,nadzorować go będzie powiedzmy Kac i pare gemów.A pomysły wysyła się do nich.
Piszcie jak wg. was ma "to" wyglądać