Ta a pomyslal ktos o kosztach zrobienia tych kubkow? Jakby mialo sie wogole cos takiego dostawac za wygrana w turnieju to byla by strata kasy duza. A koszt zrobienia takiego czegos a koszt sprzedania= malo zysku lub malo straty, nie da sie na tym bardzo zarobic =]
straszcznie stary temat ^^" nawet nie wiem po co go ktoś odświeżał ale skoro mam okazje to sie wypowiem.
Pomysł jak nic sciagnięty z innych serwisow np. Tibia.pl
Moze nie oryginalny ale z pewnoscią ciekawy
Jak mam zwątpienie zeby Jacek zajmował sie i grą i marketingiem... czy to wejdzie? moze, jednak dla mnie to bez róznicy ^^"
Ja już sprawdzałem ten temat. Mam nawet kubek MF i koszulkę też
Problem w tym, że jest to dość droga impreza, jeśli ma to być dobrej jakości.
Zwykły kubek z 1 nadrukiem ok. 40 zł, najprostsza koszulka z 1 nadrukiem ok 30 zł + koszty przesyłki. Można oczywiście taniej ale wtedy jakość koszulki/nadruku pozostawia wiele do życzenia.
Zamawiałem równolegle w dwóch firmach - polskiej (montownia.pl) i zagranicznej (spreadshirt.net)
Polska sporo tańsza (szczególnie przesyłka), ale jakość średnia.
Zagraniczna - jakość i wykonanie super, cena o 50% wyższa.
Wracając do tematu - można taki sklepik otworzyć - to akurat nic nie kosztuje.
W koncu troche konkretow - chyba nie musze pisac, ze jakosc przede wszystkim?
Gdybys pokazal jeszcze wzory koszulek i kubeczkow, to mozna sie zastanawaiac nad
zakupem, bo tak w ciemno, to wiesz
Edit
Koszulka, kubek lub jakas smycz - taki wybor powinien starczyc
To moze Tomi pokazesz jakies probki tych rzeczy na fotkach, co?
Ostatnio zmieniony przez ADIHC1 21-03-2007, 14:44, w całości zmieniany 1 raz
Profesja: Wojownik
Level: 142
Wysłany: 21-03-2007, 13:07
Ja jestem na TAK< bardzo chetnie kupie jakies gadżety z MF, jak czakos pisał frotke, jakis qubeczek, w koszulce bym raczej nie chodził ale kto wie ) czapka czy jakis pasek tez by mogły być hehe ;P , jestem na TaK
_________________ 1 miejsce w marcowym turnieju
1 miejsce w kwietniowym turnieju
1 miejsce w majowym turnieju
3 miejsce w gold;) [było]
18 ranking: [był]