Wysłany: 19-03-2007, 15:17 Muza na serwie - te zajefajne pikanie^^
Pytanie do was wszystkich...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kto z was uzywa tej muzyki co jest zawarta w grze?
Ktos sie bawi w sciaganie pliku pod Apple i majtanie sie z tym?
[glosujcie w ankiecie]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Proponuje wywalic ta muzyke z serwera...
Bo powiedzcie,po co ona?
Sciagnijcie sobie prawdziwa muzyke lub sciagnijcie radio z szafy,zeby sie nie kurzylo,polozyc kolo monitora i muza leci!
I do tego hity a nie pikanie jak z PKM'ow
I pamietajcie - nie zawalalo by to miejsca!
Wiecej wolnego miejsca = mniejsze obciazenie = mniejsze lagi
Co wy na to?
Powinni ta muze wywalic bo nikt nieslucha chyba ze jakis dzieciak ... lepiej puscic sobie muze na kompie albo radio wlanczyc tak jak powiedzial Yoshitsune
słuchalem tej muzyki tylko raz przez pare sekund
btw wiecie jaki jest największy plus Mozilli za który należy jej sie cześć? Mowie o tym ze z mozilli nie można odgrywać tej muzyki i nawet nie widzę tej opcji x)
dokladnie tak jak mowil przedmówca... na MFF ta muza nie działa
Jednak kiedys dla klimatu gry jej posluchlalem, jednak mozna przy ciaglym takim 'pikaniu' zwariowac.
A jezeli muza Ci niepasuje:
wylacz glosniaki
wylacz ja w profilu
To tu jest jakaś muza?
nie no żartuje wiem że jest nawet kiedyś próbowałem słuchać ale bardzo szybko mi sie znudziła
Muza jest tu całkowicie niepotrzebna
Nikomu się nie podoba? Ja jestem innego zdania. Muzyczka tworzy według mnie taki swojski klimat A najlepsze to są urywki podczas walki z bossami, a także ta po wygranej z nim.
_________________ "Przegraliśmy, bo nie wygraliśmy."
A pewnie, że się zmienia. Jeśli masz trochę czasu (i pkt. ruchu) to możesz pochodzić do różnych ciekawych lokacji (podziemia, karczmy itp.), bo melodyjka się zmienia w różnych lokacjach. Nie wiem komu to przeszkadza (no dobra, z teamtu już wiem ), ale jak tak bardzo chcesz się jej pozbyć to poprostu nastaw na "nie" w profilu, bo są takie osoby, które lubią te rytmy...:P
_________________ "Przegraliśmy, bo nie wygraliśmy."
No nie! Tyle gram w MFO mam 48 lvl i dopiero TERAZ sie dowiedziałem ze w MF jest w ogóle jakaś muzyczka!! Do tej pory nic nie miałem a nawet jak jest to lepiej usunąć bo i tak większość ludzi na to zlewa i włącza se muzyke z winampa lub innego porgramu a to tylko powoduje lagi ) Jesem w 100% za tym pomysłem!!
_________________ https://logowanie.forsafon.pl/Default.aspx wejdz na ta strone i sie zaloguj doładuja Ci konto i tam gdzie jest napisane skad masz ta strone wpisz ze od znajomego i nizej moj NUMER KOMORKI: 693644293
a nawet jak jest to lepiej usunąć bo i tak większość ludzi na to zlewa i włącza se muzyke z winampa lub innego porgramu a to tylko powoduje lagi ) Jesem w 100% za tym pomysłem!!
Dokładnie, po co komu to i tak pewnie prawie nikt tego nie słucha, tylko zawadza, jestem za usunięciem!