Wysłany: 20-03-2007, 14:00 Wymuszony poziom czaru w gemie
szukalem i nie znalazlem, jak bylo to prosze o naprowadzenie i zamkniecie
sytuacja jest nastepujaca:
mialem gem 'leczenie' na 3 poziomie. wszystko fajnie, pieknie, starczalo mi na many 2 leczenia (gram wojownikiem, jak skonczy sie limit butelek to wole jeszcze podleczyc sie magia, chyba oczywiste), teraz gem zyskal 4 poziom i starcza mi juz na 1 leczenie.
Czy to dobrze? no wlasnie nie...
poziom czwarty leczenia jest mi calkowicie zbedny bo 3 odnawial mi pż do pelna. czy jest jakis sposob cofniecia poziomu gemu do 3 albo wyboru zeby uzywany byl poziom 3 a nie 4? wiem ze pozniej jest potrzebny, wiem ze moge zwiekszyc mane itp itd, chodzi o to ze w tym momencie chyba jedynym wyjsciem jest sprzedanie tego gemu i kupienie nowego po czym rozwiniecie go na 3 poziom (i potem powtarzanie operacji az nie bede potrzebowal poziomu 4 leczenia). czy tak to ma wygladac czy jest moze inny sposob?
Leczenie 3 **** bierze 166MP, a *** 151MP - dlatego nie starcza Ci na wiecej uleczen..
Nie mozna cofnac poziomu gemu - sprzedaj go i kup sobie Leczenie 3 ***
Dokladnie adihc dobrze mowi a wogule nie potrzebie zaczynasz temat wszystko jest w poradnikach ktore robia admini!
_________________ https://logowanie.forsafon.pl/Default.aspx wejdz na ta strone i sie zaloguj doładuja Ci konto i tam gdzie jest napisane skad masz ta strone wpisz ze od znajomego i nizej moj NUMER KOMORKI: 693644293
Profesja: Wojownik
Level: 21
Wysłany: 06-04-2007, 20:00
/genialny jesteś...
/znasz jeszcze jakieś sztuczki? ban czeka
/(X-F)
_________________ jol ziom
Harami
to mój kolega hoc narazie słaby to niedługo on będzie żądził światem my fantasy a niedługo etrnią widziałem jego walki
Ostatnio zmieniony przez X-F 06-04-2007, 20:20, w całości zmieniany 2 razy