Nie no bez przesady... To może zrobimy wogule dla każdego lvlu inne grupy?
To gracze z lvl +100 to będą sami w takim turnieju. Nie ma po co jeśli się zapisujesz do turnieju to musisz czuć sie na tyle pewnie że pokonasz i te wyższe lvle... Albo nabij lvl do górnej granicy w twojej grupie
czyli wg twojego pomysłu jeśli miałbyś walkę finałową ty dajmy na to 47 lvl a on 55 lvl to co wtedy?? NIE POTRZEBNE turniej jest po to , aby się sprawdzić z innymi, więc wiesz...
Hmmm.... drogi aÓtorze tematu jak chcesz jakiś zakladac to skorzystaj ze słownika bo aż sie serce kraja...
Cytat:
Zruwnanie leveli w turnieju
Widać ,że niezadlugo grasz... pomyśl sobie ,że jeszcze niedawno był przedział lvlowy do 100 a potem 100+ ^^"
WTedy to był hardcore mi so podoba jak jest... mimo ,że mam 106lvl jakos sobie dam rade w turnieju
Nie marudź tylko graj(i oczywiscie pracÓj nad ortografia )
Level: 999
Wysłany: 20-03-2007, 17:27
Czego oni jeszcze nie wymyśle O.o ... Jak się boisz wyższych lvl to po co się na turniej zapisujesz ?? ( i jeszcze płacisz aż 1zł ;P ) Dobij na granice lvl i juz , a nie płaczesz , że jest źle ... ZAMIAST GRAĆ W MFO POĆWICZYŁBYŚ ORTOGRAFIĘ!!!
"Ałtorze tego rzczegulnego tematu ..... "
Wysłany: 20-03-2007, 17:45 Re: Zruwnanie leveli w turnieju
Baaardzo zły pomysł....Zrób lvl na granicy grupy i będziesz inaczej gadał
I nie trzeba przecież się zapisywać do turnieju aa tym bardziej że jest on płatny
Ja myślałem ,że bede w przedziale 86-100 ... niestety los tak chciał i kilku nieporzadnych kolesi mnie zaatakowało,
A ,że zbijanie lvlu jest nielegalne i trzymanie go(to już mój mini regulamin ) dla głupiego turnieju tym bardziej
a 5 mfów to jeszcze nie tak dużo cieszcie sie ,że nie 10+ ^^"
Chociaż zawsze mógłby być za free(prawie jak moj team [freee] )
Jak napisać NIE z błędem? ^^" o już wiem... Jestem na dórze nije.
Może ŃE? Tak zwaną ortografią fonetyczną proponowaną przez futurystów na początku minionego stulecia
Co do tematu, to popieram MichuLa z tą różnicą, że wprowadziłbym jeszcze podgrupy na profesje, np.:
-lvl 10-11 mag hybryda
-lvl 10-11 mag antymag
-lvl 10-11 mag antywoj
-lvl 10-11 woj hybryda
-itd.
Nie wiem po co ten temat powstal, przeciez z gory wiadomo jakie grupy poziomowe
sa, wiec jesli mam za niski poziom, zeby powalczyc o zwyciestwo, to sie nie zapisuje.
Nabijam lvl i walcze w nastepnym - proste? Przeciez nikt nikogo nie zmusza do udzialu
w turnieju..
Może ŃE? Tak zwaną ortografią fonetyczną proponowaną przez futurystów na początku minionego stulecia
Co do tematu, to popieram MichuLa z tą różnicą, że wprowadziłbym jeszcze podgrupy na profesje, np.:
-lvl 10-11 mag hybryda
-lvl 10-11 mag antymag
-lvl 10-11 mag antywoj
-lvl 10-11 woj hybryda
-itd.