Wysłany: 20-03-2007, 12:10 Widok w plecaku [ekwipunek]
No jak widac na screenia mogło by być coś takiego.
Po naciśnieciu łapki w tej drugiej tabeli na jakiś przedmiot, przechodzi on do pierwszej tabeli (ten poprzedni przechodzi do 2).
Można by jeszcze w tej 2 tabli zrobić podział na te rękawice, bronie, tarcze itd..
Bo w 1 nie ma potrzeby bo i tak można tylko 1 mieć
I jeszcze w depo można byłoby zrobić podział na różne częsci eq.
Chociaz jak mozna miec tylko 4 nie wiem czy warto ;p
Szczerze to mnie sie podoba tak jak jest ale czasem nie zauwaze ze mam np 2 tarcze. To calkiem fajny pomysl. Kactuzz dopieszczasz ta gre jak sie tylko da
jestem na tak ! co do tego podzialu na zalozone i niezalozone eq
bylo by bardziej przejrzyscie tybardziej ze po ostatnim upie tych przedmiotow w plecak troche jest
Profesja: Wojownik
Nick: Yon
Level: 155
Świat: 3
Wysłany: 22-03-2007, 19:53
Pomysł pewnie i dobry, chociaż ja tam na to zbytniej uwagi nie zwracam i szczególnie mi obecny stan nie przeszkadza.... Z jednej strony można to zrobić bo mało roboty, ale z drugiej strony "grosz do grosza.... i roboty w brud" (nie wiem czy tak to się pisze )
Pomysł na tak ale co dzieje się z tym ekwipunkiem który jest 2 tabeli ? Czy możne go stracić w walce ? Bo jeżeli nie to chyba odpada. to by było coś w stylu powiększenia depozytu
Nie wiem jak wam ale mnie się pomysł podoba... Widzimy jednocześnie co mamy założone a co jeszcze nie... Równie dobrze można by było zapamiętać, ale niektórzy mogą mieć skleroze tak jak ja