Profesja: Wojownik
Nick: Yon
Level: 155
Świat: 3
Wysłany: 22-03-2007, 12:55
Muza jest niezwykle różnorodna, klimatyczna i jakby to powiedzieć... dźwięki MIDI są ostatnio w modzie [ sarkazm]
Dźwięki w trakcie walk z bossami wydaje mi się, są zaczerpnięte z Final Fantasy... czuję ten cudowny "nintendowski" klimacik.... Fakt, że prawdopodobnie większości oprawa muzyczna MFO się nie podoba, ale jest zapewne również grupka zwolenników tej "muzy"... Niech Admin udostępni jakiegoś ZIP-a ze spakowanymi plikami MIDI na stronce głównej żeby koneserzy pikania mogli się nim rozkoszować
A tak na serio, to czy to rzeczywiście przyśpieszyło by pracę serwera?? Bo wydaje mi się że nie ma tu znaczącej różnicy... przynajmniej ja jej nie widzę...
nie no nie pszesadzajcie ta muza jest super tylko szkoda że nie znam zespołu to bym poszedł na kocert nie no teraz serio ta muzyka jest zupełnie nie potrzebna
Ja tej muzy słuchałem przez kilka dni ... potem już nigdy nie ruszałem tej opcji w profilu ...
nawet nie wiedziałem, że przy walce z bossem "muza " (xD) się zmienia ...
Moja opinia ? Wywalcie to z MF
PS. Mi ta muza jednak działa (mam FF)
Szczerze?
1 uslyszenie jej w Eternii spowodowalo ze w 1 dniu mojego zapoznania z gra..
znajomosc ... zakonczyla sie jej wylaczeniem...
juz wole^^" raczyc sie .. muzyka z foobara2000 niz z gry^^"
wiec.. uwazam owa muzyczke za zbedna i dlatego kwalifikującą sie do usuniecia^^"
Ja jestem za usunięciem !!! Muzyczka wg. mnie jest strasznie dziecinna !!! Kiedy posłuchałem jej 1-szy raz to normalnie miałem dość !!! Teraz podczas gry słucham se RMF-FM (jak zawsze RMF-FM hity na czasie ) Chociaż muzyczkę zawsze można wyłączyć....
_________________ Nick: Lord Reid
Klasa: Mag
Lv: Rośnie w siłe
Świat: nr.3