Profesja: Wojownik
Nick: Yon
Level: 155
Świat: 3
Wysłany: 22-03-2007, 13:05
Mówicie że eliksiry się skończą i nie będzie się czym leczyć... A niech się kończą, nawet dobrze, bo mniej będzie zapewne remisów.... Poza tym macie przecież dużą różnorodność mixów itd, a przy następnym update pewnie wejdą i mixy lv 5... A co do wypadania przedmiotów z potworów to MUREM NA NIE... zdziwiłbyś się jakie konsekwencje by to przyniosło... zresztą pisali to już moi przedmówcy
Profesja: Mag
Nick: Cevi
Level: 39
Wysłany: 24-03-2007, 22:06
DzikI napisał/a:
NIE!!!Wyobraź sobie top 3 lvl mianowicie arker zahir i IGL oni wydaja pełno kasy na MF i rozwalają tyle potworków, że szok. Więc oni by byli multimilionerami sprzedając takie rzeczy, eli i miksy reg.... Pomyśl zanim coś napiszesz !!
może to ty pomyśl dlaczego chcesz szkodzic innym graczom ty też przeciez bys na tym zyskał masz jakis problem z tym ze oni bede mieli wiecej kasy i tak maja duzo
Więc oni by byli multimilionerami sprzedając takie rzeczy, eli i miksy reg....
A jeszcze nie są? Wczoraj bodajże IGL zapłacił mi na targu 32mln i nawet nie spadł z pierwszego miejsca rankingu kasy.
Co do pomysłu: Cały "urok" eliksirów polega na tym, że nie można ich kupić w sklepie, ani wygrać w walce z potworem. A "zestawu barbarzyńcy" to sobie nie wyobrażam
Pewnie, ze jestesmy multimilionerami...
_________________ Zdarza się, że chorąży wieje w przeciwną stronę niż sztandar S. Lec
Ja bym proponował zrobić tak, aby ze wszystkich potworów mogły wypadać rzeczy tylko bardzo tanie. Zatem wszystkie itemki w sklepach by podrożały
Co do eliksirów to pewnie pod koniec gry z najlepszych potworów będą wypadały.
_________________ miałem prawie 9000 pkt ranku i 44 miejsce
Wystarczy to ze potworki daja pkt AP i troszke golda i expa. Jak chcesz miec kase to kombinuj na targu. Co do tematu to troszke mozna byloby go przeksztalcic i zwrocic sie do ADMINÓW z prosba o wiecej przedmiotow od bossow, ale to juz trzeba by zalozyc nowy temat a dzisiaj juz nie mam sily pisac
Takie potwory byłby by dobre w odpowiedniej ilości 1item na 300-1k mobów, oczywiście jakies słabe itemy, wszystko z umiarem, co do mikturek tez nie byłoby źle