Uważam, że inteligencja jest zbyt mało urozmaicona, co wpływa na małą skuteczność niektórych całkiem dobrych graczy. Chodzi mi o to żeby było więcej opcji np. mi by się bardzo przydała opcja "jeżeli obrażenia przeciwnika do tej pory nie przekraczały X" albo "jeżeli przeciwnik zadaje obrażenia między X a Y". Kiedy przeciwnik mi odbiera po 1/10 życia nie ma sensu leczyć się od 50% HP w dół, ale jeśli odbiera nam 1/3, to nie ma sensu ustawiać śmiesznie małych ilości np. leczyć się od 10% HP w dół. Proszę o rozważenie propozycji, ponieważ bardzo by mi się przydała.
dasio tylko napisz dokladnie o co ci chodzi,bo ja nienarzekam na inteligencje
podaj jakis rozwiazanie tego problemu,a pozniej bede sie dalej wypowiadal
_________________ https://logowanie.forsafon.pl/Default.aspx wejdz na ta strone i sie zaloguj doładuja Ci konto i tam gdzie jest napisane skad masz ta strone wpisz ze od znajomego i nizej moj NUMER KOMORKI: 693644293
Wprowadzenie tego co proponujesz, musialoby doprowadzic do zwiekszenia liczby
dostepnych do wykorzystania warunkow, bo inaczej sie wszystko nie pomiesci..
A tematow o wiekszej liczbie warunkow juz kilka sie przewinelo przez te forum,
a jak widzisz, wciaz jest ich piec..
Choc z pewnoscia cos takiego by sie przydalo..
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
No tak ale 6 totrochę jeszcze zbyt mało warunków dla tak rozbudowanej inteligencji. przynajmniej 10 by tam było potrzebne. trochę pracy by to zajęło ale jestem za bo to dobry pomysł.
Odpada? Niekoniecznie... jeśli by admin zwiększyłby liczbę warunków powiedzmy do 10 i dodał te funkcje to niebyłoby problemu więc nie wiem czy pomysł do kosza
A tematow o wiekszej liczbie warunkow juz kilka sie przewinelo przez te forum,
a jak widzisz, wciaz jest ich piec..
czyzby ? jesli nie zauwazyles to jest jush 6 warunków
Przepraszam bardzo, ale gdzie Ty widzisz te 6 warunkow?
Ja w skrypt nadal moge dac tylko piec polecen, wiec WTF?
@down
Wiem, ze przez jakis czas, przez przypadek, bylo o jedno
polecenie wiecej - zniknelo rownie szybko, jak sie pojawilo
i nawet nie dzialalo tak jak trzeba
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Ostatnio zmieniony przez ADIHC1 02-04-2007, 21:20, w całości zmieniany 1 raz