Mam małom zianke na tema targu :
Gdy np kupujemy jakomś broń i chcemy wystawić całom swojom kase i trzeba wtedy zapamietywać np 6 cyfrowom liczbe wiec muj pomysł taki gdy naciśniemy wiecj nisz mamy ałtomatycznie przechodzi nan najwiekszom jakom mamy
A nie lepiej zaznaczyc na liczbę naszej kasy zrobić "copy i "paste" ???
Chyba tak wygodniej.... ale twoja propozycja nie wydaje się być głupia.... bo jest tak ze jak wpiszesz wiec niż masz to jest bład
Boże co za polszczyzna Człowieku naucz się pisać, to że jesteś na forum w internecie to nie zwalnia Cię od obowiązku poprawnej pisowni...
A co do propozycji to popieram shell'a, możesz poprostu wziąć kopiuj i wklej
Gdy np kupujemy jakomś broń i chcemy wystawić całom swojom kase i trzeba wtedy zapamietywać np 6 cyfrowom liczbe wiec muj pomysł taki gdy naciśniemy wiecj nisz mamy ałtomatycznie przechodzi nan najwiekszom jakom mamy
Koleś.... Ja myślałem ,że sikne jak czytałem twoja wiadomosć ^^" "Dzieciom Neo mówimy NIE "
A pomysł..hmm..w miarę ale ja rzadko kiedy licytujesz cała kasę... ja ostatnio dałem chyba to co mialem (24mln) na buty ktore bardzo potrzebowałem ale to wyjatek...
Staraj sie licytować z rozsadkiem a nie walniesz taką sume ze innym gały wyjda
A taki 'przycisk' - jak dla mnie hmm... no czasami by sie przydał
O jejku, az oczy mnie rozbolaly od czytania tego, ale jakos sobie poradzilem
Zrobisz cos dla mnie? Jezeli zamierzasz sie wypowiadac jeszcze kiedys na tym forum,
to polecam Ci Firefox 2 - sprawdza bledy podczas pisania - wszyscy bedziemy wdzieczni..
Co do Twojego pomyslu. Oto rozwiazanie:
1. zaznacz tekst (w tym wypadku cyferki przy zlocie)
2. ctrl + c
3. 'licytuj'
4. ctrl + v
5. klik na 'ok'
W ten wlasnie prosty sposob wydasz cale swoje zloto na aukcje..
W sumie czemu nie, jeśli liczy tak jak pisze to mu się nie dziwie że przy 5 znakach się gubi... może niektórym to potrzebne, więc nie przekreślać pomysłu a firefox to dobre rozwiązanie, ściągnij i poprawiaj swoje błędy, aczkolwiek radze zacząć dużo czytać, pisać, no i zaprzyjaźnić się ze słownikiem ortograficznym....
A pomysł..hmm..w miarę ale ja rzadko kiedy licytujesz cała kasę... ja ostatnio dałem chyba to co mialem (24mln) na buty ktore bardzo potrzebowałem ale to wyjatek...
Staraj sie licytować z rozsadkiem a nie walniesz taką sume ze innym gały wyjda
Fifty/Fifty
No wiesz dla Ciebie całe złoto to może być 50 mln, a dla innych 500k