Nie wiem czy ten temat był ale jeśli tak to sorka.
Więc tak moja propozycja polega na tym żeby w MFO była praca gdzie można by było zarabiać pieniądze (G). O to by chodziło że na przykład gdzieś koło (scythe) była jakaś firma gdzie zatrudnia ludzi do pracy oczywiście prace by były różne co nie (to już admina sprawa). I na przykład szefami byli by na przykład game master czy ktoś tam jak sobie admin zadecyduje tak będzie.Można by zarabiać kasę w tej pracy oczywiście jedni mogą zarabiać mniej drudzy więcej gdyż inni by mieli wyższy stopień czy coś. Kasę by się dostawało do 1 miesiąc lub co 1 tydzień.
Proszę się wypowiadać na ten temat. Tylko nie tak że kasę można zarobić z potworków czy bossów tylko czy temat sie podoba czy nie i proszę o uzasadnienie.
Proszę się wypowiadać na ten temat. Tylko nie tak że kasę można zarobić z potworków czy bossów tylko czy temat sie podoba czy nie i proszę o uzasadnienie.
Temat ten się nie podoba ponieważ:
Kasę możesz zarobić na potworkach
Nie róbmy Vallheru z MFo proszę...
Po co Ci kolejne źródło kasy mało masz?
Przecież możesz się dorobić nie tylko na potworkach...
Zapomniałeś o targu? Wiesz jakie to zyski przynosi?
Temat do ....bani!
SaPeRe AuDe mówiłem coś żeby nie pisać ze na potworkach można kasę nabić. Może i można z targu a jeżeli ktoś nic nie ma do sprzedania (mi chodzi o mniejsze levele a nie) więc proszę się wypowiadać konkret a nie jak SaPeRe AuDe.
Yoshitsune ale to nie że każdy musi pracować tylko ci co myślą że maja mało kasy a nie np. na jakis etat czy cos mozna np. na jakis 1 miesiac to nie jest przymusowe
Temat był nie raz wałkowany. I jestem na nie. Za łatwo by było. A ceny na targu strasznie by podskoczyły, gdyby było takie źródło bezstresowej gotówki.
_________________ Proszę nie zwracać uwagi na ortografie i inne duperele.
Moim zdaniem,
praca przydałaby się dla mniejszych levelów,
ponieważ oni zbytnio nie mogą robić
większych interesów na targu.
Sam pomysł z siebie uważam za bardzo dobry,
ale ma też wady...
Osoba grająca już pewien czas, obeznana
na pewno wynajdzie inną metodę zarobku
niż wykonywanie dodatkowych zadań w postaci pracy.
Druga wada to to kto miałby tym nadzorować.
Kastingu chyba nie zrobi Admina,
a GMerzy robią już dużo, za dużo i
chyba nie mają czasu na takie 'pierdoły'.
Jeżeli masz pomysł jak to poprawić
to jestem jak najbardziej za...
DanMan nadzorowac to jakby co to ja moge ale gm ale tak na miane co nie np. 1 gm w jeden dzien itd. co nie i oczywiscie byly by te prace ograniczone co nie np. dziennie 8-10 godzin z przerwami co nie jesli ktos sie nie stawi na dana godzine zwalniamy jesli oczwyscie jest zatrudniony i by bylo dobrze dal mniejszych lvl i dal tez jak ktos nie ma kasy co nie