np. mam taką propozycje może już taka była ale ta jest dość głupia ale napisze o co mi chodzi
możnaby było zrobić tak żeby dostawać jakiś bonus za to że ma się zbroje całego zestawu a mianowicie np. karacwnowe buty, karacenowa zbroja, karacenowe rękawice, karacenowy hełm i powiedzmy że dostałbyć za cały ten zestaw 5% do obrony mag.
lub żeby można było składać sobie taką zbroje z tych 4 cześci np. w jakimś zamku i płaciłoby się za to jakieś pieniądze i czekało np. 1 dzień na to żeby kowal to skończył bo z tego co widze nikt nie będzie chyba chodził w karacenowych rękawicach ponieważ one są gorsze od rękawic mnicha które można założyć 1 lvl później ale za to są lepsze
albo jeszcze coś takiego że np. zbierało by się pewne bronie np. halabarda i nóż żeby zrobić jeszcze lepszą taki mi teraz wpadł do głowy
Co do pierwszej propozycji to już była...
Pomysł mi się nawet podoba....tylko że taki bonus nie mógłby być zbyt duży...
Co do "zamawiania zbroi w zamku" to jestem na nie...to mogłoby załamać targ...
Druga propozycja też mi się nie podoba
Masz na ten czas taki wybór broni że musi Ci wystarczyć
Wolałbym żeby były dostępne np 2 bronie na ten sam lvl tylko ze skrajnie różnymi właściwościami...coś podobnego jak pisał kiedyś w temacie bodajże Kozakpoland
no to własnie ten bonus mógłby się mieścić w przedziale od np.2-5% zależy jeszcze co by podnosił np. mogłoby być że daje 1% obrony fizycznej 1% magicznej 1% ataku mag. lub fizycznego
Profesja: Wojownik
Level: 142
Wysłany: 30-03-2007, 18:30
Pomysł co do ulepszania broni mi sie podoba, nic innego;P fajnie by było połaczyć np ettinowy toporek i kose złowrogą, i wyszło by np złowrogi topór
950 ataku
2100 obrażeń
76 cela
40 speeda
xd
mi sie plan podoba;)
_________________ 1 miejsce w marcowym turnieju
1 miejsce w kwietniowym turnieju
1 miejsce w majowym turnieju
3 miejsce w gold;) [było]
18 ranking: [był]
Dobre wszystko bardzo dobre rowniez z tym setem (wydaje mi sie ze to z "Dofusa" wzietee) ale rwoniez by sie to przydalo rowniez do innych pomyslow nie mam zastrzezen
_________________ https://logowanie.forsafon.pl/Default.aspx wejdz na ta strone i sie zaloguj doładuja Ci konto i tam gdzie jest napisane skad masz ta strone wpisz ze od znajomego i nizej moj NUMER KOMORKI: 693644293