/Temat i ankieta zrobione przez brata DeMoLiTyRoL'a - Maverick'a\
Nie wiem czy taki temat już był, nic nie znalazłem w tym stylu, ale jeśli się mylę to usuńcie temat.
Proszę o oddanie głosu w ankiecie, a oddając go pomyślcie o początkujących.
Opis ankiety niżej.\/
Moja propozycja jest następująca:
Jak każdy wie, na początku (levele 1-15) bardzo trudno o pieniądze. Proponuje wprowadzenie kilku questów pobocznych w pierwszych trzech miastach (Eternia, Langeburg, Urkaden). Powinny one być łatwe, tak aby każdy mógł je wykonać. Nagrodą w każdym z nick byłyby tylko i wyłącznie pieniądze.
Jeśli macie jakieś propozycje napiszcie je tutaj, w tym Temacie.
PS cfaniaczki które dają ze niepotrzebne niech napiszą czemu tak oddali głos!!-.-
Ostatnio zmieniony przez Taydanos-Blade 01-04-2007, 12:15, w całości zmieniany 1 raz
Ja mam 114 lvl wiec mnie sie to zbytnio nie tyczy ale czemu miało by ro nie byc wprowadzone...
nie myśl wyłącznie o sobie;] pomysł o graczach na niższych lev, jakbyś przeczytał dokładnie to byś wiedział czemu narzekają na brak kasy.
Pomysł dobry, czym więcej bossów tym lepiej
dobry pomysl ale ja bym to inaczej zrobil mianowicie:
questy powinny byc nie tylko dla slabszych lvli
i powinny one byc typu ze np musisz zebrac 100 czaszek ktore wypadala tylko ze szkieletow (przypuszczalnie) i za to dostaniesz kase lub jakis przedmiot albo cos takiego
fajnei by bylo sie w cos takiego pobawic
Profesja: Wojownik
Level: 5
Wysłany: 01-04-2007, 13:21
czakos napisał/a:
dobry pomysl ale ja bym to inaczej zrobil mianowicie:
questy powinny byc nie tylko dla slabszych lvli
i powinny one byc typu ze np musisz zebrac 100 czaszek ktore wypadala tylko ze szkieletow (przypuszczalnie) i za to dostaniesz kase lub jakis przedmiot albo cos takiego
fajnei by bylo sie w cos takiego pobawic
A ja uważam ten pomysł za niepotrzebny. Owszem, mam teraz wysoki level, ale też kiedyś zaczynałem i wiem jak to jest. Nigdy mi nie brakowało kasy, mimo że zawsze kupowałem w kolejnych miastach najlepszy ekwipunek jaki był. Na co wy wydajecie tyle kasy? Jak się w miarę porządnie rozporządza pieniędzmi to na wszystko spokojnie starcza. No chyba że chcecie mieć na 5 poziomie trzy zestawy zbroi na różnych graczy to wtedy cóż...
czakos napisał/a:
powinny one byc typu ze np musisz zebrac 100 czaszek ktore wypadala tylko ze szkieletow
Czaszki to wypadają z czego innego I są tacy, którzy już 100 zebrali.
Pitazboras tak tak ty zaczynałeś też, ale jestes WOJOWNIKIEM, a wojownik ma 2x mniej strat na podstawowe rzeczy typu mikstury: mag musi miec tyle mikstur many co mikstur życia, a to się równa z tym że się niema kasy na rzeczy
Taydanos-Blade, To nie do konca prawda co piszesz..
Na niskich poziomach (a o takich mowimy/piszemy) woje tez
uzywaja mikstur many - bo sie lecza gemem.. Im dalej z
poziomem postaci, tym mniejsze problemy z kasa..
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem