Możnaby zrobić tzw. "szybkie Questya". Pojawiałyby się dla każdego gracza losowo, po jednym w każdym mieście (albo lepiej - jeden w tym mieście w którym jesteśmy najdalej). Cel? Zabić tyle potworow ile trzeba (np. 50 banitów), a potem zabić jakiegoś minibossa z którym walczymy manualnie, więc np. po Huntowaniu dzików musimy zabić 2 zombie. Jak dla mnie dobry pomysł, bo normalne expienie jest nuuuudne, i okropnie zniechęca do gry. A tak to jakieś urozmaicenie .
Kozakpoland dobry pomysl Racja to expienie zwykle jest nuuudne strasznie tym bardziej po update gdy wiekszosc postaci (na moim przykladzie) nie moze dalej chodzic na bossy... Expie juz od jakis... Moze 10 lvl i to jest strasznie nuudne. Lepej bylo by zrobic wlasnie takie qesty.. Bardzo dobry pomysl
_________________ https://logowanie.forsafon.pl/Default.aspx wejdz na ta strone i sie zaloguj doładuja Ci konto i tam gdzie jest napisane skad masz ta strone wpisz ze od znajomego i nizej moj NUMER KOMORKI: 693644293
A ja mam pomysł aby byly Questy w więzieniu np. idzisz do strażnika i mówi uciekł więzień(nie chodzi o gracza) i musimy go złapać ucieka nam po lasach itp. i strażnik nam daje jakiś itemik.
mi sie podoba bo exp'ienie na potworach nudzi sie po jednym dniu a questy w wiezieniu bylyby fajne straznik mowi kto uciekl a ty szukasz tropow i musisz go odnalezc dostajesz za to golda / fajny item lub exp'a po jednym takim quescie w kazdym miescie dopasowane do naszych umiejetnosci (chodzenie po lesie ,sniegu itp.)
a ja myślę, że powinna być jakaś szansa dla więźniów na szybsze wydostanie się pod postacią Questa. Np: Strażnik mówi, że zgubił piżmowe buty, a ty masz mu je przynieść. Jeżeli nie zachowasz ich dla siebie i je mu zwrócisz dostaniesz szybsze wyjście z więzienia...
trzeba jakos wymyslec, ze ten wiezien pojawia sie od razu jak wyjdziesz z miasta walczysz z nim, zabijasz go, masz skrocony wyrok. (po walce automatycznie wracasz do wiezienia)
trzeba jakos wymyslec, ze ten wiezien pojawia sie od razu jak wyjdziesz z miasta walczysz z nim, zabijasz go, masz skrocony wyrok. (po walce automatycznie wracasz do wiezienia)
To po co wogóle wychodzić z więzienia, jak on będzie pod miastem stał?? Może będziemy mieć pewien czas na złapanie tego uciekiniera??
Więzienie to kara. Nie będzie nic, co się wiąże z więzieniem z questach! coponiektórzy to spamowali by na czacie, uciekli z więzienia żeby se jeszcze trochę pograć, a na dodatek jeszcze dostawali jakiś item!