Wiele osób skarży się, że na niskich poziomach, gracze atakują specjalnie niższe poziomy, by mieć jak najwięcej czach i być jak najwyżej w rankingu "liczba niesprawiedliwych atakow w ciagu 30 dni"....
chyba znalazlem na to rozwiazanie
jeżeli ktoś zdobędzie czachę, to blokowana jest możliwość atakowania przez niego innych graczy do czasu, aż wszystkie czachy znikną.
Więc, albo czeka w zamku ileś tam dni, albo musi dać sięzabić ileś tam razy.
Noobki w końcu stwierdzą, że nie jest to opłacalne i nie będzie tak masowej zagłady niskich leveli
Dobry pomysl, na wzor blokady przed spadaniem z poziomow.
Ja jestem na TAK (nie widze jakis przeciwskazan) i ciekawi mnie
co na ten pomysl powie 'gora'
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Dobry pomysł, ale chyba równoznaczny ze zlikwidowaniem ranku za ilość niesprawiedliwych zabójstw. Przy takiej blokadzie będzie można nabić niewiele czach i wielu graczy będzie zapewne miało tę samą ich ilość... Dlatego IMO najlepsze rozwiązanie to najprostsze rozwiązanie, czyli likwidacja tego działu rankingu.
Wysłany: 05-04-2007, 13:27
Nooo.Ten pomysł jest Udany Ale może lepiej było by że jeśli sie zaatakuje osobe o 1lvl niższą to sie = 1 czacha 2 lvle nizsze 2 czachy...Itd.Wtedy Ataki na słabszych wogole by sie nie oplacaly bo mielibysmy czache.
Ja także jestem jak najbardziej za! Sam wiem jak to jest być nobkie ( w końcu nim jestem) i uważam to za wspaniały pomysł bo ciągle trace expa przez dobre chary lub bogace się strasznie na nobach na 12 lvlu z ilościa HP ~~500
ale nielepiej zablokowac atakowanie nizszych lvli ?
Nie miales nigdy takiej sytuacji, ze ktos z nizszym poziomem Cie
dorwal kiedy nabijales gemy (przeznaczone pozniej na handel)?
Przebierasz sie jak nalezy i pokazujesz, ze to byl jego zyciowy
blad
@down
Death fire napisał/a:
no mialem ale w 79% wygralem
Ja mowie o sytuacji kiedy mam na sobie tylko nienabite gemy, wiesz?
Death fire napisał/a:
bedzie mniej noobow w grze o jakies 70-80% jak to sie wprowadzi
Bedzie tak jak piszesz, jesli wejdzie w zycie pomysl g4r3tta
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Ostatnio zmieniony przez ADIHC1 05-04-2007, 17:59, w całości zmieniany 1 raz
ale nielepiej zablokowac atakowanie nizszych lvli ?
Nie miales nigdy takiej sytuacji, ze ktos z nizszym poziomem Cie
dorwal kiedy nabijales gemy (przeznaczone pozniej na handel)?
Przebierasz sie jak nalezy i pokazujesz, ze to byl jego zyciowy
blad
no mialem ale w 79% wygralem
ale mi chodzi o to ze bedzie mniej noobow w grze o jakies 70-80% jak to sie wprowadzi