To wchodzisz w zakładke plecak i naciskacz użyj mix hp lv X.I problem rozwiązany.
Wiesz ile by to czasu zajeło?
Cytat:
Ciekawy pomysl. Wersja zaproponowana przez Zyge podoba mi sie bardziej.
Miałem to zsa jakiś czas dać do propozycji ale cos z czasem miałem problem ^^
A na nizszych lvlach to by sie faktycznie przydało, wkoncu tam kazdy pieniadz sie liczy
Dla mnie szczerze 50~100k to takie 'NIC' ^^ ale zawsze cos.
Cytat:
Pomysł na tak... ułatwił by on życie ) chociaz jedna miksutrka czy dwie mi nie sprawia róznicy bo mam ich po 1000 ) ale na mniejszych lvl czemu by nie
Tylko po 1000? ja tam lubie nosic po 10,000 do 20,000 sztuk.
Przynajmniej wiem ,ze raczej mi sie nie skoncza ^^ i spokojnie moge jechac do ichhych miasta je powystawiac
Chociaz ostatnio zaczeło ubywac
Myslicie ze adminowi bedzie chciało sie robie za przeproszeniem takie pierdoły??
Myśle że nie. Mixturki kosztują grosze chyba was niezbawi wykorzystanie paru mixturek co?:P
LoooooL ale sie uśmiałem.... takie zamieszanie tylko dlatego żę koleś nie chce marnować mixa many. Ech, w tej grze tak łatwo kase zarobić że masakra a temu szkoda mixa many.
Czepiając sie przytoczonej walki przed miastem. Jeśli wygrasz z kimś to przecież dostaniesz od niego kase, więć możesz tą miksture many zużyć... a po drugie zawsze możesz cofnać sei do miasta i sie uleczyć za free. Tylko mi tu nei pisz że Ci ruchu szkoda, lol.
Nawet kurde 5 lvl jest w stanie zarobic 100k złota bez problemu... a ten marudzi że mixa many mu szkoda. Jest przycisk wylecz postać i to wystarczy. po co komplikować?
_________________ moc nie tkwi w sile, siła tkwi w mocy
Mi to najnormalnie lotto... strata 10-30k sporadycznie jakoś mi nie wadzi... a tym bardziej jeden mix
Tylko jak zaloze pierścien loeonka i sie ulecze na mapie to mi eliksir czasem idzie jak nie mam mixów many ^^ (jestem knightem )
Ale to juz raczej moje gapiostwo ^^ bo to jest tak jak z tymi kawałkami kaktusa.
___
To ,że ja to chcialem zaproponować to nie znaczy ,że musi mi sie to podobac i przydawac ^^
Robie to z myslą o innych... i czasami sobie ^^