Wysłany: 19-04-2007, 12:07 Przebite aukcje i wartość w tabeli ranku.
Teraz tylko 2 małe propozycje ... bo jak jest ich wiecej to mało komu chce sie wypowiadac ^^
1.Przebite aukcje
Jeżeli ktos nas przebije i expimy to nie wiemy o której dokładnie sie kończy aukcja.
Więc dla naszej informacji nie bede powinno obok wiadomości z przebiciem pisac o ktorej sie aukcja konczy.
Niby takie nic a zapewne nie jednemu sie przyda.
2.Wartość w tabeli ranku
Tak jak w rankingu ogólnym jest specjalna tabelka dla 'wartość' wiec również w logach by sie coś takiego przydało.
Zaoszczędziłoby to nam sporo czasu przy szukaniu takich informacji
Na razie to wszystko ^^ Głosujcie tak jak zawsze.
By the way... jakiś koleś ostatnio powiedział ,że robie takie tematy na siłę. Chyba ma nie po kolei... ^^
Chyba 9 ^^ Jakbym CHail to by ich z 15 było, zauważ ze przeważnie robie po 5-7 propozycji w jednej serii.
Cytat:
Jak zwykle zawsze coś Ci przyjdzie to głowy ^^ , a te propozycje są spoko^^ Choć bywały lepsze ... Oczywiście ZA;)
Wiesz...skoro już te najlepsze zostały wykorzystane to pozostają wykonczenia ^^
Ale to ,żę są 'drobne' to nie znaczy ze zbedne i nieprzydatne ^^ dzieki
A do głowy przychodzi mi coś raz na jakiś czas.
Cytat:
Wiesz, jak ktoś wyraził swoje zdanie, to nie znaczy że odrazu go trzeba zjerzdżać z ziemią...
Ehh...no niby tak... ale jakos nie przepadam jak ktoś krytykuje moja pracę której poświecam jakiś czas.
Gdyby jeszcze potrafił coś lepiej to rozumiem zeby mnie pouczał, ale tu wyskakuje jakiś nowy na forum (dopiero dzisiaj sie zarejestrował)
Wcale nie widział ile i jakie tematy załozyłem i mnie krytykuje z góry : \
Ale są ludzie i parapety...
Cytat:
Wszystko za ! Zyga jak zykle kapitalnie !
Ahh..dzieki, ale to wcale kapitalne nie było. POmysł jak pomysl, wejdzie ale nie
Oj Zyga, Zyga (a może Andachiel, jak mam się zwracać?)... Tym razem te propozycje w ogóle mi się nie podobają. A to dlatego, że nie mam się do czego doczepić Obie na tak.
Pitazboras, dla Qumpli Zyga
Pseudo skąd?Od imienia... na rl kazdy mi tak mówi.
A Andachiel... to nick wykorzystywany w grach z klimatem fantasy
Bierze sie od zamiłowania do mitologii i opowiadań fantasy ^^
A wy już mnie tak nie wychwalajcie ^^ pomyśły jak to pomysły, albo wejdą albo nie
____
Cytat:
Nie wychwalajcie tak chlopaka, bo nam sie zepsuje i co wtedy bedzie?
Wiadomo,m komplementy są mile Ale tutaj poczułem sie jakbyście mnie traktowali jak Boga (?)
Jestem taki jak wy ^^ tylko trochę nakręcam ten dział