No starales sie, ale za malo.
Podam Ci kontrprzyklad: Na ostatnim turnieju walczylem z Bosstonem. Wygralem, ale Bosstone nie zdazyl mnie trafic, a obaj wiemy, ze mial porzadne staty. Umowilismy sie, ze po turnieju znow zawalczymy. Minelo troche czasu. Bosstone dzis wystawil mi pojedynek. Przegralem. Dodam, po jednym hicie.
Chce rewanzu, ale postanowilem raz jeszcze przeanalizowac walke. I okazalo sie, ze Bosstone zrobil resa, a ja jakos nie zwrocilem uwagi na to. Zmienil profesje z maga na woja, a ja ustawilem sie na walke z magiem.
Ale to nic nie znaczy. Trzeba isc dalej i znow walczyc. Moze bede znow walczyl z Bosstone (na pewno, bo ciekawi mnie jak sobie radzi jako woj).
Zle kombinowales, to pokombinuj raz jeszcze. A jak wygrasz z tym przeciwnikiem, to wez nastepnego i znow bedziesz musial kombinowac.
_________________ Zdarza się, że chorąży wieje w przeciwną stronę niż sztandar S. Lec
Ja też tego nie kumam. Ta zmiana ułatwiłaby przekazywanie expa tylko wtedy, gdy po 30 rundach dalej jest remis... A jeśli chcesz przekazać expa to już chyba nie problem tak zrobić, żeby skończyć prze 30 rundą, no nie?
Zahir, wybacz, ale dalej nie kumam o czym Ty piszesz.. Co ma to, co
napisales do wiekszej (lub nieograniczonej) ilosci rund w pojedynkach?
To o czym piszesz, to poprostu dales sie zaskoczyc, nie ma nic wspolnego
z wieksza iloscia rund w pojedynku..
Ja dalej jestem zdania, ze w chwili obecnej mozna rownie latwo przelac
swoja postac na inna - dla chcacego nic turdnego.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Fretka a ja ci pisałem, że masz staty dziwne ! A jeśli on ma ekwipunek to co po 40 go lejesz ? W większąści przypadków zdjęcie ekwipa się sprawdza więc twój jest odmienny.
Ile można to takim dzieciom tłumaczyć?5 stron?10?Mówie wam że WOJOWI to by ułatwiło odbieranie expa bo by lał bez możliwości że mu sie skończy mana i bedzie lał słabo.
Ile można to takim dzieciom tłumaczyć?5 stron?10?Mówie wam że WOJOWI to by ułatwiło odbieranie expa bo by lał bez możliwości że mu sie skończy mana i bedzie lał słabo.
W walkach w których ktos chce oddac rank to z mag np. zdjoł byt gemy nie rozumiem cie to nic nie zmeini z odbieraniem rankingu i expa