Nie wiem czy ten pomysł już był przedstawiamy na forum, jak tak to sorki
No więc chodzi mi o ulepszenie karawany. Niektórzy gracze nie pamiętają nazw miast, i muszą czasem sprawdzać na mapie jak dane miasto się nazywa przed skorzystaniem z karawany. Proponuje więc aby zakładka "karawana" miała formę takiej mapy świata - po najechaniu kursorem na dane miasto wyświetlała by się jego nazwa, lokalizacja, i ilość pktów ruchu potrzebnych do podróży do niego. Po kliknięciu na miasto wyświetlał by się komunikat "czy na pewno chcesz się udać do tego miasta? Podróż zużyje x punktów ruchu. [ok] [Anuluj]". Co o tym sądzicie?
Eeem, a cóż trudnego w zapamiętaniu nazw paru miast? No wybacz, ale chyba nie jest trudem rozpoznać Langenburg od Eliar załóżmy... Po co wymyślać na siłę ulepszenia, które zdają się nie mieć sensu?
Bardzo fajny pomysł
Ja tam znam wszystkie miasta na pamięć, ale to by fajnie wyglądało
Wątpię czy to by obciążyło serwer w końcu to tylko jpg i parę odnośników do niego
Hmmm... moze jak komus bedzie chcialo sie to robic to to wejdzie w zycie ale raczej malo przydatne...
_________________ https://logowanie.forsafon.pl/Default.aspx wejdz na ta strone i sie zaloguj doładuja Ci konto i tam gdzie jest napisane skad masz ta strone wpisz ze od znajomego i nizej moj NUMER KOMORKI: 693644293
_________________ Mojim marzeniem jest zostać [GM]ziomekwoj
Witajcie tworzę poradnik do Gry MFO Co raz więcej tworzy więc osób więc chcialbym z kimś spułpracować pisac na (PW)jak ktoś chce
od 1.05.07 w nocy od godziny bendzie działał muj poradnik www.poradnikmfo.xt.pl
Moim zdaniem bez sensu.
Jak pograsz dluzej niz miesiac (moze grasz, a moze nie ), to bedziesz dokladnie znal polozenie wszystkich miast. A jak pograsz dluzej niz rok (moze grasz, a moze nie ), to bedziesz prawie na pamiec znal odleglosci (ilosc ruchow potrzebnych na dotarcie) pomiedzy poszczegolnymi miastami.
Zastanow sie jak to wyglada w rilu: Idziesz na pks lub pkp i mowisz ja chce dojechac tu (i wskazujesz palcem na mapie?), po czym interfejs zabiera Ci kase i nagle zostajesz przeteleportowany tam gdzie chciales.
_________________ Zdarza się, że chorąży wieje w przeciwną stronę niż sztandar S. Lec