Mam taką małą propozycje co do gemów. Jeśli ten temat był na forum do sorki.
Więc tak może by admin zrobił w zakładce plecak gemy nabite (czyli 5 poziom) i gemy nie nabite ( czyli od 1 do 4 poziomu). By to według mnie ułatwiło grę gdyż ja zawsze szukam gemów jakie mam nabite i jakie nie mam.
Czekam na wasze komentarze. Jakby co to można to ulepszyć jeśli wiecie jak możecie podawać swoje propozycje.
Może i jest podany poziom gemów tylko one są porozrzucane. Albo można by było zrobić chociaż równowagę gemów to znaczy ze są umieszczone np. 1 poziom później 2 itd. a nie że 1 poziom jeden jest na samym dole a drugi na samej górze
Albo można by było zrobić chociaż równowagę gemów to znaczy ze są umieszczone np. 1 poziom później 2 itd. a nie że 1 poziom jeden jest na samym dole a drugi na samej górze
Chodzi ci o sortowanie według poziomów gemu? To ja wolę tak jak jest - jak wszystkie gemy siły są koło siebie itd.
Zupelnie niepotrzebne przeciez jak patrzysz w plecaku to masz napis Gem lvl 5 i wiesz ze jest nabity...
_________________ https://logowanie.forsafon.pl/Default.aspx wejdz na ta strone i sie zaloguj doładuja Ci konto i tam gdzie jest napisane skad masz ta strone wpisz ze od znajomego i nizej moj NUMER KOMORKI: 693644293
W plecaku jest wszkystko dobrze poukladane i nic bym tam nie zmienial.
Co innego w zakladce 'Gracz' --> 'Gemy' - tu jest niezly bajzel, nie wiem
w jaki sposob jest to sortowane, ale jest to calkowicie zakrecone i szukanie
gemow (przy przebieraniu sie) zajmuje duzo czasu..
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
No wiesz...Jak już ktos powiedział był Temat za łapką w plecaku.Jestem za.
Ja rozumiem że wyższym lvlom już potrzeba odpowiednich gemów na kogo innego(lub neutral)I dlatego jestem za.Ale raczej Opiekun tego dzialu da ci ostra za nazwanie tematu jednym słowem