Proponuje dodanie do niektorych broni Celność magii. wiecie dlaczego?
Przyklad: Rękawice Mnicha... jak sama nazwa wskazuje czesciej odzieje je mag... to po kiego kija magowi celnosc zwykla?
prosze o komentarz... (licze sie z krytyka wszystkich wojów :])
omg to nie mialo byc smieszne, to byla na serio propozycja. Sax tak pozatematem to ty wogole smiechowwy jestes tak jak wtedy jak chciales ze mna walczyc... to ja (werto3d)
omg to nie mialo byc smieszne, to byla na serio propozycja. Sax tak pozatematem to ty wogole smiechowwy jestes tak jak wtedy jak chciales ze mna walczyc... to ja (werto3d)
zalmi ciebie ja zartowalem ale jesli w to uwierzyles musisz byc naparwde dziwny
Oczywsicie ze rekawice mnicha nie sa naoszone tylko przez magow. Np u mnie stanowia one czesc ubioru na maga - na woja mam karacenowe a na maga rekawice mnicha. Propozycja jest zla poniewaz jesli dodana zostala by celnosc magiczna to trzyba by bylo jeszcze dodac unikanie magii..
Jestem magiem i powiem tak:Jeszcze wam Mało?Nie dość że potężne Hity to jeszcze chcą więcej celności -.- Zainwestuj w szczescie i bedziesz miał twoją celność.
hahaha co wy myslicie ze ja nie daje nic w szczescie??? otoz mam w bazowych grubo ponad 200 i nikt mi nie powie ze to malo bo wiem ze niektorzy wojowie tyle nie maja, a i tak wiekszosc moich walk wyglada tak: Werto3D atakował gracza XXX zaklęciem Ziemia 3 ale chybił. To jawna niesprawiedliwość
problem w tym ze wojom trafia każdy atak, a magom jeden na dwa-trzy. To co ze mamy wiekszy atak? wystarczy troche inteligencji, dobry eq i kazdy woj wygra z magiem zaraz padna propozycje...jak ci sie nie podoba to zrob resa na woja, otoz nie bede go robil, stac mnie ale nie bede bo wojem grac nie potrafie...
X-F coz...nie chcialem tego mowic ale taka jest prawda. z top 10 ilu jest magow? niewiele nieprawdaz? gdzies czytalem za gra magiem w pozniejszym etapie gry jest duzo latwiejsza, nie zgadzam sie z tym, mag w obecnych czasach ma krotko mowiac przesra**e i tyle
A może to dlatego, że większość magów jedzie na podobnych statach?
Może zbyt niewielu decyduje się na wypracowanie taktyki?
Wolą zostać wojami albo przestać grać... albo narzekać.
Ale to nie dotyczy celności raczej.
Magowie zawsze mieli średnio gorszą celność od wojów,
to nie zrodziło się nagle.
_________________ nie działam już aktywnie na scenie MF
Ucz się ucz, bo nauka do potęgi klucz;
a jak będziesz mieć dużo kluczy,
złamiesz wszystkie zabezpieczenia.
a ja ci powiem ze ja nie jade na statystykach takich jak wszyscy inni magowie...opracowalem sobie taktyke i chyba gdyby nie to, to tak szybko lev bym nie nabijal ale teraz cos stanelo... ucierpiala celnosci i klops..